Dž.K.Roulinga atzīst, ka Rona un Hermiones pāris «Harijā Poterā» bija kļūda (33)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Grāmatu sērijas «Harry Potter» («Harijs Poters») autore Dž.K.Roulinga atzinusi, ka patiesībā Harijam Poteram vajadzēja kļūt par Hermiones Grendžeras mīļoto, nevis Ronam Vīzlijam. Rakstniece atklāja žurnālam «Wonderland», ka Ronu un Hermioni padarījusi par pāri «ļoti personīgu iemeslu dēļ, kam nebija saistības ar grāmatu ticamību».

«Godīgi sakot, laiks man ļāvis uz to paskatīties no citas puses,» viņa sacīja intervijā žurnāla viesredaktorei Emmai Vatsonei, kura filmu sērijā spēlē Hermioni. Roulinga atzīst, ka pieļāvusi kļūdu. «Daudzi fani arī to zina un prāto, vai Rons patiešām būtu varējis darīt viņu laimīgu,» sacīja rakstniece.

Roulinga «jūt dusmas, ko tas raisījis daudzos fanos». Viņa atzina, ka Ronam un Hermionei droši vien būtu nācies apmeklēt pāru psihoterapiju, lai saglabātu savas attiecības. Kā jau Harija Potera sērijas fani zina, tās nobeigumā Rons un Hermione apprecas, savukārt Harijs apņem par sievu Rona māsu Džinniju.

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu