Džastins Bībers nespējā nostaigāt taisni vaino pēdas lūzumu (24)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Kanādiešu popzvaigzne Džastins Bībers nespējā nostaigāt taisni, kad janvārī Maiami viņu aizturēja par auto vadīšanu dzērumā, vaino pēdas lūzumu.

Bībers policijai sacīja, ka trīs nedēļas pirms aizturēšanas savainojis pēdu, vizinoties ar skrituļdēli, liecina slavenību tenku portālā TMZ publicētie dokumenti.

Aizturēšanas laikā Bībers arī esot lielījies ar savu bagātību. Policists aizrādīja, ka viņš 19 gadu vecumā viņš neesot braucis ar «Lamborghini» markas automašīnu. «Es varu saderēt, ka arī tavā bankas kontā nebija miljonu,» atbildēja Bībers.

Kā jau ziņots, janvārī Bīberu aizturēja par piedalīšanos improvizētās autosacīkstēs, ievērojami pārsniedzot dzīvojamo māju rajonā noteikto braukšanas ātruma ierobežojumu. Viņam tika uzrādīta apsūdzība par auto vadīšanu reibumā, pretošanos policijai un braukšanu ar nederīgu vadītāja apliecību.

Bībers noliedz vainu visos apsūdzības punktos.

Februārī Bīberam dzimtajā Kanādā tika uzrādīta apsūdzība par uzbrukumu limuzīna šoferim. Savukārt janvārī viņa māja tika pārmeklēta saistībā ar kaimiņa sūdzību, ka tīņu elks viņa māju esot apmētājis ar olām. Bībera dzīvesvietā tika atrastas narkotikas, par kurām atbildību uzņēmās kāds viņa viesis.

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu