Džeimss: Tuvākajā laikā negrasos pamest Maiami «Heat» (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) superzvaigzne Lebrons Džeimss nespēj iztēloties, ka drīzumā varētu pamest Maiami «Heat» komandu.

Džeimss kopā ar «Heat» pēdējās divās sezonās triumfējuši NBA čempionātā, taču ik pa laikam izskanējušas runas, ka viņš vienību, kurai pievienojās 2010. gadā, varētu pamest.

«Šobrīd es nespēju iztēloties, ka varētu atstāt šo klubu,» izteicies Džeims. «Mēs nezinām, kas vēl var norisināties līdz jūlijam, bet šobrīd es domāju par to, kas ir ieplānots, - iegūt čempionu titulu. Tikai pēc tam es apsvēršu savu nākotni

«Vienīgais, kas man šobrīd prātā, ir kļūt par visu laiku labāko spēlētāju līgas vēsturē,» paudis Džeimss.

Pēdējo divu gadu NBA finālsēriju vērtīgākais basketbolists 2010. gadā ar «Heat» parakstīja līgumu uz sešiem gadiem, taču pēc šīs sezonas viņam ir iespēja atteikties no sadarbības turpināšanas un kļūt par brīvo aģentu.

29 gadus vecais Džeimss šīs sezonas 52 spēlēs caurmērā guvis 26,9 punktus, izcīnījis 7,1 atlēkušo bumbu un atdevis 6,5 rezultatīvas piespēles.

«Heat» pašlaik ar 40 uzvarām 54 spēlēs atrodas Austrumu konferences kopvērtējuma otrajā vietā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu