Džekijs Čans atstāj dažādus nospiedumus pie slavena kinoteātra (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Honkongas filmu zvaigzne Džekijs Čans ceturtdien kļuva par pirmo ķīniešu aktieri, kurš atstājis savu plaukstu un pēdu nospiedumus pie slavenā TCL ķīniešu kinoteātra.

Viņam pievienojās amerikāņu aktieris Kriss Takers, un Holivudas bulvārī pulcējās tūkstošiem fanu.

Čans ir filmējies vairāk nekā 100 kinolentēs, kā arī bijis režisors aptuveni 20 filmām.

Ceremonijā viņš atcerējās, kā pirms 20 gadiem pirmoreiz viesojies TCL kinoteātrī, kas tolaik bija pazīstams ar nosaukumu "Grauman's" ķīniešu kinoteātris.

"1993.gadā, pirms 20 gadiem, es nebiju uz sarkanā paklāja. Es stāvēju tā malā un skatījos, kā zvaigznes sniedz intervijas. Man nebija, ko darīt, tāpēc es skatījos uz plaukstu nospiedumiem," viņš stāstīja. "Es domāju - kad gan man būs kas tāds? Gadiem ejot, mans sapnis auga arvien lielāks. Fani visā pasaulē, jūs piepildāt manu sapni!"

To uzskata par vēl ekskluzīvāku pagodinājumu nekā zvaigznes piešķiršanu Holivudas slavas alejā.

Savukārt Takers dalījās atmiņās, kā 1998.gadā ar Čanu filmējies kinolentē "Rush Hour" ("Sastrēgumstunda"). "Mēs ceļojām pa visu pasauli - no Āzijas uz Austrāliju, un tad uz Eiropu. Filmēties ar viņu - tas bija liels pagodinājums. Katra komiķa sapnis. Viņš bija kā skolotājs, kā vecākais brālis. Viņš ir vislabākais puisis visā pasaulē," viņš teica.

TCL kinoteātra pagalms ir noklāts ar izklaides industrijas zvaigžņu roku un pēdu nospiedumiem. Tos tur atstājuši aktieri Hanfrijs Bogarts, Beta Deivisa, Džeina Fonda, Breds Pits un daudzi citi.

Čans atzīmēja, ka esot ne vien pirmais ķīnietis, kurš atstājis nospiedumus, bet arī izdarījis to divreiz. "Pirms divpadsmit gadiem es jau atstāju savus plaukstu nospiedumus, taču kāds tos nozaga," viņš sacīja. "Tātad šī ir otrā reize. Paldies jums."

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu