Džeks Bleks: «Roka skolas» turpinājums nebija lemts

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu aktieris Džeks Bleks atzinis, ka filmas «School of Rock» («Roka skola») turpinājums, visticamāk, netiks uzņemts.

Populārajā komēdijā grupas «Tenacious D» solists atveido jaunu rokmūzikas dziedātāju, kas izliekas par vidusskolas skolotāju. 2003.gadā iznākusī filma bija finansiāli veiksmīga, un Bleks par tēlojumu ieguva «Zelta globusa» balvu.

2008.gadā filmu studija «Paramount Pictures» paziņoja par plāniem uzņemt «Roka skolas» turpinājumu, kurā vēlreiz sadarbotos pirmās daļas scenārija autors Maiks Vaits un režisors Ričards Linkleiters. Tomēr filmas uzņemšana apstājās.

Intervijā portālam «Page Six» Bleks atzina, ka projekts ticis apturēts. «Es ļoti centos to visu salikt kopā. Es nevēlētos to darīt bez pirmās daļas scenārista un režisora, taču mēs tā arī nesanācām kopā, lai apspriestu filmas sižetu. Diemžēl tas nebija lemts,» viņš teica.

«Taču nekad nesaki nekad,» piebilda aktieris. Viņš atklāja, ka «Roka skolas» aktieri un radošā komanda nākamgad plāno rīkot filmas 10.jubilejas ballīti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu