Dzemdējušais vīrietis šķiras no sievas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrāna uzņēmums

Par šķiršanos no sievas paziņojis amerikānis Tomass Bītijs, kurš nonāca mediju uzmanības lokā kā pirmais oficiāli atzītais vīrietis, kas jebkad dzemdējis, ziņo slavenību jaunumu žurnāls «People».

Par deviņus gadus ilgušās laulības šķiršanu viņš paziņoja televīzijas raidījuma «The Doctors» uzņemšanas laikā. Turklāt viņš apgalvoja, ka esot veicis dzimuma maiņas operācijas pēdējo posmu.

«Kā jau visās laulībās, arī mums ir labie un sliktie brīži. Šobrīd mums ir grūts periods, un esam pašķīrušies,» viņš sacīja.
Bītijs oficiāli atzīts par vīrieti, tomēr dzimuma maiņas operācijā viņam tika atstāti sievietes reproduktīvie orgāni. 2008.gadā viņš laida pasaulē meitu Sūzanu Džuljetu, 2009.gada vasarā - dēlu Ostinu Aleksandru, savukārt 2010.gadā dzemdēja dēlu Džensenu Džeimsu.

Bītija 49 gadus vecajai sievai Nensijai ir divi bērni no iepriekšējās laulības, taču viņa kļuva neauglīga pēc ķirurģiskas operācijas.

Video pirms trešā bērna dzimšanas:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu