Dženifera Anistone sagaidījusi bildinājumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Dženiferas Anistones un Džastina Terū pārstāvji apstiprinājuši ziņu, ka Džastins bildinājis savu mīļoto un viņa piekritusi kļūt par viņa sievu, vēsta «cnn.com».

Anistones privātā dzīve bijusi karsts apspriežu objekts kopš 2005. gada, kad izjuka viņas un Breda Pita 2000. gadā noslēgtā laulība. Viņa tikusi saistīta ar vairākiem vīriešiem un bulvārprese nevarēja vien sagaidīt, kad Anistones dzīvē parādīsies kāda nopietna «partija». Anistonei jau bija uzlikts nelaimīgās vientuļnieces zīmogs, kaut pati aktrise nebūt nebija izmisusi par tā brīža situāciju.

Nu, šķiet, vis Anistones fani var atviegloti nopūsties - 43 gadus vecā aktrise ir saņēmusi bildinājumu no sava 41 gadu vecā sirdāķīša tieši viņa dzimšanas dienā. Terū pārstāvis atklājis, ka Džastinam bijusi brīnišķīga dzimšanas dienas ballīte, kurā viņš saņēmis burvīgu dāvanu - «Jā» vārdu uz jautājumu, vai Dženifera viņu precēšot.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu