Dženifera Enistone atzīstas botoksa lietošanā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Holivudas televīzijas un kino aktrise Dženifera Enistone, kas saskaņā ar žurnāla «Men's Health» vērtējumu ir visu laiku seksīgākā sieviete, atzinusi, ka ir centusies uzlabot savu izskatu ar botulīna toksīna injekcijām.

Tomēr 42 gadus vecā aktrise uzsvēra, ka darījusi to sen, un rezultāts viņu nav apmierinājis. Tāpat Enistone norādīja, ka baumas par to, ka viņa regulāri veic botoksa injekcijas, ir nepatiesas.

«Daudzi cilvēki domā, ka es regulāri veicu botoksa injekcijas, taču es to nedaru. Es nesaku, ka es nekad to neesmu mēģinājusi, taču es zinu, cik slidena ir tā lieta.»

Pēc viņas vārdiem, šī procedūra likusi viņai izskatīties smieklīgi.

Intervijā žurnālam «InStyle» aktrise piebilda, ka ir sākusi ievērot novecošanas pazīmes. «Man sākušas parādīties mazas pūtītes no saules. (..) 
Pat mana ādas faktūra mainās. Tā nu pēdējā laikā esmu sākusi cīnīties pret pūtītēm un sauļošanās vietā lietot mākslīgā iedeguma aerosolus, kad vien to varu. Un esmu palielinājusi savu saules aizsargkrēmu līdz SPF 60, kad esmu pludmalē,» jaunības saglabāšanas noslēpumus atklāja Enistone.

Neskatoties uz nesen iegūto titulu - visu laiku seksīgākā sieviete - aktrise atzina, ka agrāk jutusies nepārliecināta par savu izskatu. «Pusaudžu gados es biju diezgan padrukna. Man mamma ir modele un lielu uzmanību pievērsa izskatam, tāpēc es dumpojos, kļūstot par gotu. Bija jāpaiet gadiem, lai es nolobītu kažociņu un beidzot pārstātu lietot kosmētiku kā masku un justos ērti savā ādā,» atklāja Enistone.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu