Dženifera Enistone savos četrdesmit jūtas brīvāka nekā jaunībā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Holivudas aktrise Dženifera Enistone atzinusi, ka ar gadiem kļuvusi vienaldzīgāka pret citu cilvēku domām un spēj izbaudīt lielāku brīvības sajūtu.

FOTOGALERIJĀ varat apskatīt ceremoniju, kurā Anistone slavas alejā atstāja savus plaukstu un pēdu nospiedumus.

«Es domāju, ka, kļūstot vecākam, cilvēks sāk justies daudz ērtāk savā ķermenī un savā ādā (..), un iegūst lielāku «man vienalga» attieksmi,» atklāja 42 gadus vecā aktrise. «Divdesmit gadu vecumā cilvēki ir tik uzmanīgi un kontrolēti un daudz vairāk uzmana katru savu kustību,» viņa piebilda. «Tagad es domāju, ka (..) patiesībā tam visam nav nekādas nozīmes, ja vien var izbaudīt sevi un labi pavadīt laiku,» atzīmēja aktrise.

Savulaik populārā amerikāņu seriāla «Friends» («Draugi») zvaigznes jaunākais sniegums redzams komēdijā «Horrible Bosses», kur viņa iejutusies vīriešu nīdējas zobārstes tēlā, un aktrise atzinusi, ka, pēc viņas domām, «seksuāli pārliecinātas» sievietes biedē visus vīriešus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu