Dziedātāja Lilija Alena jauno albumu velta Eimijai Vainhausai

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Britu popzvaigzne Lilija Alena jaunāko albumu «Sheezus» veltījusi pāragri mūžībā aizgājušajai dziedātājai Eimijai Vainhausai.

Hita «Smile» autore maijā gatavojas laist klajā savu jaunāko veikumu pēc četru gadu pārtraukuma, kurā veltīja laiku ģimenei.

Albumu «Sheezus» viņa veltījusi Vainhausai. Abas britu dziedātājas 2006.gadā vienlaikus kļuva slavenas.

Alena sacīja, ka viņa ar šausmām noskatījusies, kā Vainhausa nevarēja pretoties slavas uzliktajam spiedienam. «Mūsu pazīšanās laikā viņai neklājās labi. Tāpēc es nedomāju, ka pazīstu īsto Eimiju, bet gan tikai vienu viņas versiju,» intervijā laikrakstam «The Daily Telegraph» atceras Alena.

«Viņai tas bija desmit reizes smagāk nekā man,» turpina dziedātāja. «Viņa pārdevusi krietni vairāk albumu nekā es, un viņa bija uzmanības centrā. Pie viņas mājas visu diennakti stāvēja cilvēki. Viņai patika baudīt dzīvi un sabiedrību, bet tas viņai tika atņemts. Viņa jutās kā cietumā.»

2011.gadā Vainhausa nomira no saindēšanās ar alkoholu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu