Dziedātāja Marija Naumova Valentīndienā uzstāsies Sočos (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Dziedātāja Marija Naumova šodien, 14. februārī uzstāsies Soču olimpiskajās spēlēs, informēja dziedātājas sabiedrisko attiecību konsultants Kārlis Bikšus.

Naumovas pavadošajā sastāvā spēlēs labi pazīstami Latvijas mūziķi - Rolands Beļēvičs, Ingus Feldmanis, Norberts Skraucis un Ainis Zavackis -, ar kuriem dziedātāja sadarbojas jau vairāk nekā 10 gadus.

Naumova Sočos uzstāsies pēc nodibinājuma «Latvijas māja» uzaicinājuma ar stundu garu koncertprogrammu. Uz koncertu, kas olimpisko spēļu kultūras programmā notiks Soču viesnīcas «Radisson Lazurnaja» kongresu hallē, uzaicināti olimpiādes dalībnieki, žurnālisti, Latvijas olimpiešu fani un citu valstu akreditētie viesi.

Naumova stāstīja, ka viņa jūtas saviļņota, jo uz Olimpiādi dosies pirmo reizi dzīvē. Dziedātāja teic, ka jūtas pagodināta par iespēju piedalīties šajā sporta pasaules visaugstākā līmeņa notikumā.

Māksliniece ir pārliecināta, ka koncertēšana Soču olimpiskajās spēlēs viņai un pārējiem Latvijas mūziķiem sniegs milzu gandarījumu un neaizmirstamus brīžus, tomēr tā būs arī liela atbildība, jo būs godam jānes Latvijas vārds pasaulē.

Nodibinājums «Latvijas māja» radīts, lai veidotu ilgtspējīgas attiecības olimpiskās kustības un uzņēmēju starpā, veicinātu Latvijas sporta un kultūras attīstību, sociāli atbildīgu uzņēmējdarbību, tirdzniecību, starptautisku un nacionāla līmeņa investīciju plūsmu.

2014.gada Ziemas olimpiskās spēles Sočos ir lielākais sporta pasākums Krievijā kopš Padomju Savienības sabrukuma. Ziemas olimpiskās spēles noslēgsies 23.februārī. Uz Sočiem devušies 58 Latvijas sportisti.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu