Dziedātāja Mika Džegera draudzene izdarījusi pašnāvību (27)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu modes dizainere Lorena Skota, īstajā vārdā Luanna Bambro, atrasta savā Ņujorkas dzīvoklī mirusi, pirmdien vēstīja laikraksts «Daily News».

49 gadus veco Skotu, kurai bija romantiskas attiecības ar britu roka leģendu «The Rolling Stones» līderi Miku Džegeru, atrada asistente. Dizainere bija pakārusies pie durvju roktura piesietā šallē, pavēstīja informācijas avoti policijā. Policija Skotas nāvi uzskata par pašnāvību.

Februārī viņa atcēla Londonas modes nedēļā paredzēto skati, aizbildinoties, ka audumi tikuši piegādāti pārāk vēlu. «Kad Lrena atcēla skati Londonas modes nedēļā, es zināju, ka kaut kas nav kārtībā,» laikrakstam «The New York Post» pavēstīja kāds vārdā nenosaukts modes industrijas pārzinātājs. «Viņai tas būtu bijis ļoti nozīmīgi. Kādreiz viņa bija ļoti aktīva «Instagram» lietotāja, bet nesen izbeidza tur publicēt savas fotogrāfijas.»

Skota sāka karjeru kā modele, taču 2006.gadā atklāja savu modes namu «L'wren Scott».

Džegera pārstāvis sacīja, ka «The Rolling Stones» līderis esot «ļoti šokēts un jaunumi viņu satriekuši». Skota un Džegers tikās kopš 2011.gada.

Rokgrupas turneju Austrālijā bija plānots atklāt trešdien ar koncertu Pērtā, taču tagad grupa uzstāšanos atcēlusi.

Kompānija «Frontier Touring» sacīja, ka «šobrīd nav pieejama nekāda plašāka informācija» par citās Austrālijas pilsētās un Jaunzēlandē plānotajiem koncertiem.

Vairākas slavenības izteikušas līdzjūtību sociālajos tīklos. «Dusi Dieva mierā, Lorena Skota. Mums tevis pietrūks,» tvītoja amerikāņu modes zīmols «Marc Jacobs».

«Mana sirds lūst, uzzinot par brīnišķīgās un talantīgās Lorenas Skotas zaudējumu,» raksta Džegera bijusī sieva Bjanka Džegere. «Domās un lūgšanās esmu ar viņas ģimeni.»

«Lorena Skota bija spīdoša, eleganta, labsirdīga un dāsna. Sirdī esmu ar viņas tuvajiem cilvēkiem. Tā ir īsta traģēdija,» tvīto amerikāņu aktrise Olīvija Vailda.

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu