Dziedātāja Olga Rajecka izsludina dziesmu un deju koncerttūri (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Olga Rajecka gatavo jaunu koncertprogrammu, ar ko rudenī apceļos Latviju. Dīva sola mūsdienīgi tautisku skanējumu, daudz jaunu dziesmu un tikpat daudz enerģisku deju. Tūri Olga sāks 24. augustā ar uzstāšanos festivālā «Latvijas Pērles» Dzintaros un septembrī turpinās Ogrē, Liepājā, Jelgavā, Krustpilī, Valmierā un Rēzeknē. Biļetes jau ir pārdošanā.

Skanēs Olgas izpildījumā agrāk nedzirdētas Imanta Kalniņa dziesmas (vairākas no tām rakstītas tieši viņas balsij), kā arī jauni un jau labi zināmi Valda Atāla, Borisa Rezņika, Raimonda Macata, Aigara Grāvera, Tomasa Kleina u.c. autoru sacerējumi laikmetīgā etnopop manierē. Liela loma programmā ierādīta dejai – koncertos piedalīsies TDA Rotaļa XO, Līgo un Dzintariņš dejotāji.

Olga Rajecka: «Pagājušajā gadā sāku dejot tautas deju kolektīvā Rotaļa XO, ar ko piedalījos arī Dziesmu un deju svētkos. Savukārt šogad Eirovīzijas atlasē uzstājos ar Līgo dejotājiem, sapazinos ar horeogrāfu Jāni Purviņu, un sapratu, ka varu reizē gan dejot, gan dziedāt – no šā atklājums arī radās doma par jauno programmu jeb Olgas Rajeckas dziesmu un deju svētkiem. Man ļoti patīk kārtīgi izdejoties un izdziedāties, tādēļ koncertus gaidu jau tagad. Un tur būs daudz manu draugu - gan no muzikantiem, gan dejotājiem! Būs labais!»

Olgas Rajeckas koncerttūre:

Dzintaru koncertzāle, festivāls «Latvijas Pērles» – 24. augusts*

Ogre, kultūras centrs - 19. septembris

Liepāja, OC Rožu zāle - 20. septembris

Jelgava, kultūras nams - 21. septembris

Krustpils, kultūras nams - 26. septembris

Valmiera, kultūras centrs - 27. septembris

Rēzekne, koncertzāle Gors - 28. septembris

* Festivāla «Latvijas Pērles» biļetes pārdošanā no 9. aprīļa.

Biļetes nopērkamas «Biļešu paradīze» tirdzniecības vietās un internetā «bilesuparadize.lv».

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu