Dziedātājai Adelei piešķirts Britu impērijas ordenis (24)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Ceturtdien Bekingemas pilī Velsas princis Čārlzs pasniedzis dziedātājai Adelei Britu impērijas locekļa ordeni. Adele kļuva par pasaulslavenu zvaigzni, pateicoties albumiem «19» un «21». Pagājušā gada «Oskara» ceremonijā viņa tika apbalvota par labāko dziesmu «Skyfall», kas bija iekļauta tāda paša nosaukuma Džeimsa Bonda filmas skaņu celiņā.

Dzimtajā Lielbritānijā 25 gadus vecā dziedātāja pārspējusi vairākus mūzikas topu rekordus. Viņa ir visilgāk britu albumu topa virsotnē noturējusies sieviešu dzimuma izpildītāja, pārspējot pat popa karalieni Madonnu. Viņa ir arī pirmā sieviete, kuras divi albumi un divi singli vienlaikus atradušies topu pirmajā pieciniekā.

2011.gadā Adele veica steidzamu rīkles operāciju, kuras dēļ nācās atcelt vairākus koncertus. Pagājušais gads Adelei bija notikumiem bagāts. Viņas un partnera Saimona Konecka ģimenē ienāca dēls, kā arī dziedātāja ieguva sešas «Grammy» balvas. Lai arī Adele kļuva slavena ar salauztas sirds iedvesmotām dziesmām, mūziķe solījusi vairs neizdot mūziku par neveiksmīgām attiecībām. «Man apnicis būt rūgtuma pilnai raganai,» viņa teica.

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu