Dzīvnieku izstāde «Saimniek, kāpēc Tu mani nemeklē?» (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

25.augustā, sestdien, plkst. 12.00 Ķekavas novadā norisināsies jau trešā Vislatvijas adoptēto un patversmju dzīvnieku izstāde «Saimniek, kāpēc Tu mani nemeklē?», ko organizē dzīvnieku patversme un mājas zoodārzs «Mežavairogi». portālu «Apollo» informēja Zane Lejniece, dzīvnieku patversmes «Mežavairogi» brīvprātīgā.

Izstādes mērķis ir pievērst uzmanību lielajam dzīvnieku skaitam patversmēs un uz ielām. Tā būs iespēja tikties visiem domubiedriem un dzīvnieku draugiem, esošajiem un jaunajiem dzīvnieku saimniekiem, adoptētajiem, izglābtajiem un nopirktajiem dzīvniekiem ar saimniekiem no visas Latvijas.

Pasākuma laikā būs iespēja apskatīt patversmes «Mežavairogi» mājas zoodārza iemītniekus, kuru pulkam pievienojušies arī divi Līgatnes lāču puikas, dzīvniekiem implantēt mikročipus un tos reģistrēt LDC datu bāzē, apskatīt dzīvnieku gleznu izstādi, kā arī iemūžināt portretā sevi ar savu mīluli. Mazākajiem pasākuma apmeklētājiem tiks piedāvātas izjādes ar poniju, dažādas radošās darbnīcas un atrakcijas. Tēja, kafija, našķi un pozitīvas vibrācijas tiek garantētas visiem izstādes apmeklētājiem un tās dalībniekiem.

Piedalīties izstādē tiek aicinātas arī citas patversmes un biedrības, līdzi ņemot adopcijai pieejamos dzīvniekus. Apmeklētājiem, ierodoties ar dzīvniekiem, jāuzrāda dzīvnieka vakcinācijas apliecība ar derīgu vakcināciju pret trakumsērgu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu