Džodžs Klūnijs liecinās Berluskoni seksa prāvā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Amerikāņu kinozvaigzne Džordžs Klūnijs tiks izsaukts kā aizstāvības puses liecinieks Itālijas bijušā premjerministra Silvio Berluskoni seksa prāvā, paziņojuši tiesas pārstāvji.

Jau ziņots, ka 74 gadus vecais Berluskoni tiek apsūdzēts par seksuālām attiecībām ar tobrīd 17 gadus veco striptīzdejotāju Karimu el Mahrugu un savu pilnvaru ļaunprātīgu izmantošanu, cenšoties izdarīt spiedienu uz policiju un panākt Mahrugas atbrīvošanu no apcietinājuma, kad viņa bija aizturēta par zagšanu.

Prostitūtu pakalpojumu izmantošana Itālijā nav noziegums, taču maksāšana par seksu ar meiteni, kas jaunāka par 18 gadiem, ir likumpārkāpums.

Klūnijs ir viens no 214 lieciniekiem, ko aizstāvības un apsūdzības puse pieteikusi tiesas prāvā. Aizstāvības puses liecinieku vidū ir arī futbolists Krištianu Ronaldu un Klūnija bijusī draudzene Elizabeta Kanalisa.

Tiesa atlikta līdz 2.decembrim, taču pagaidām nav zināms, kad Klūnijam būs jāliecina.

Berluskoni sev izvirzītās apsūdzības noliedz.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu