«e-Maxima.lv» ieviesīs jaunu pakalpojumu (34)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Veikalu tīkla «Maxima Latvija» interneta lielveikals «e-Maxima.lv» aktīvi strādā pie sortimenta pilnveides, pilnveido preču pasūtīšanas un piegādes procesus un šomēnes ieviesīs jaunu pakalpojumu - «Pasūti, piebrauc, paņem», biznesa portālu «Nozare.lv» informē «Maxima Latvija» komunikāciju vadītājs Jānis Beseris.

Šī gada martā «e-Maxima.lv» svinēs savu otro dzimšanas dienu un to iezīmēs ar jauna pakalpojuma ieviešanu - «Pasūti, piebrauc, paņem». Šāds pakalpojums ļaus apmierināt to klientu vajadzības, kuriem pēc sava pasūtījuma ērtāk ir ierasties pašiem. «Klients, kā ierasts, varēs veikt pasūtījumu internetā, taču pēc pasūtītajām precēm varēs doties pakaļ uz veikalu,» skaidro Beseris.

Vienlaicīgi ar jaunā pakalpojuma ieviešanu klientiem «e-Maxima.lv» arī aktīvi strādā pie labāka sortimenta izveides un tā atspoguļošanas, lai klientam būtu vieglāk orientēties piedāvāto preču klāstā un lai esošais sortiments apmierinātu viņu ikdienas vajadzības, stāsta Beseris.

«Nākotnē vēlamies pilnveidot «e-Maxima.lv» preču pasūtīšanas un piegādes procesus, lai, piemēram, pasūtot «Meistara markas» smalkmaizītes, klients tās saņemtu vēl siltas,» «Nozare.lv» atklāj Beseris.

Jau vēstīts, ka «e-Maxima.lv» kopš veikala atklāšanas brīža veicis 50 000 piegāžu, no tām lielākā pasūtījuma kopsumma vienam klientam bijusi 6 244 eiro vērtībā. Šoferi, izvadājot preces, nobraukuši aptuveni 500 000 kilometru.

«Maxima Latvija» veikalu apgrozījums 2012.gadā bija 640,82 miljoni eiro, kas ir 8,99% pieaugums salīdzinājumā ar 2011.gada apgrozījumu - 587,94 miljoniem eiro, liecina «Firmas.lv» informācija.

Koncerna peļņa pieaugusi vairāk nekā septiņkārtīgi - no 2,7 miljoniem eiro 2011.gadā līdz 20,4 miljoniem eiro 2012.gadā.

«Maxima Latvija» dibināta 2000.gada 29.novembrī. Koncerna pamatkapitāls ir 4,91 miljons eiro (3,45 miljoni latu). «Maxima Latvija» mātesuzņēmums ir Lietuvā reģistrētais «Vilniaus Prekyba UAB», kura mātesuzņēmums savukārt ir Nīderlandē reģistrētais «Lincoln Land Erste B.V.».

Komentāri (34)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu