EČ basketbolā U-20: Latvietes zaudē, 1/4 fināls zem jautājuma

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas U-20 sieviešu basketbola izlase pirmdien Serbijā ar 62:75 zaudēja francūzietēm, vēl jo vairāk sarežģījot izredzes iekļūt Eiropas čempionāta (EČ) ceturtdaļfinālā, liecina rīkotāju informācija.

Latvijai 19 punktus guva Sabīne Niedola, kuras rēķinā bija arī 10 izcīnītas atlēkušās bumbas, savukārt 11 punktus savāca Dita Rozenberga.

Otrās kārtas grupas turnīrā Latvijai ir trīs zaudējumi trijās spēlēs, un tikšanai ceturtdaļfinālā komandai būs vajadzīgas ne tikai uzvaras atlikušajās spēlēs pret Nīderlandi un Itāliju, bet arī labvēlīgi iznākumi konkurentu cīņās. Otrās grupu kārtas noslēgumā ceturtdaļfinālā iekļūs četras no sešām grupas komandām.

Serbijas pilsētā Zrenjaninā Latvijas basketbolistes otro grupu kārtu sāka ar diviem zaudējumiem, kas komandai nāk līdzi no pirmās kārtas. Pirmajā grupu kārtā Latvija zaudēja Spānijai un Lielbritānijai, bet uzvarēja Slovākiju un iekļuva nākamajā kārtā.

U-20 Eiropas čempionāta spēle: Latvija - Francija 62:75 (25:20, 19:21, 13:17, 5:17)

Latvija: Niedola 19 +10AB, Rozenberga 11 +7AB, Vītola 9 +8AB, Šurkusa 8, Brance 5, Kiršteine 5, Sonka 3, Lagzdiņa 2.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu