EČ pusfinālā iekļūst arī Turcijas un Francijas basketbolistes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Eiropas čempionāta pusfinālā ceturtdienas vakarā iekļuva Turcijas un Francijas basketbolistes, tādejādi nodrošinot arī vietu Londonas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā.

Turcijas izlase negaidīti ar 56:44 pieveica Melnkalnes komandu, kurai tas bija pirmais zaudējums turnīrā.

Uzvarētājām ar 14 punktiem izcēlās Sazije Ivegina, bet 13 punktus guva Birsela Vardarli. Melnkalnes izlasē rezultatīvākā ar 11 punktiem bija Anna de Fordže, bet desmit punktus pievienoja Ana Turčinoviča.

Pēdējā ceturtdaļfināla mačā Francijas izlase ar 66:58 uzvarēja Lietuvas valstsvienību.

Francijas komandā 14 punktus guva Emīlija Gomisa, bet pa 13 punktiem sakrāja Selīna Dimēra, Edviga Losone, Sandrīne Grudā un Izabella Jakubu-Dehuī. Lietuvas izlases labā desmit punktus guva Egle Šulčute, bet deviņus punktus pievienoja Ausra Bimbaite.

Piektdien pusfinālos tiksies Turcijas un Francijas basketbolistes, kā arī Krievijas un Čehijas izlases.

Mačā par 5. līdz 8. vietu tiksies Melnkalnes un Lietuvas izlases. Šīs spēles uzvarētājas ar Horvātiju cīnīsies par 5. vietu turnīrā un pēdējo ceļazīmi uz Londonas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīru, bet zaudētājas spēlēs par 7. vietu pret Latviju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu