«Eirodziesmas 2010» finālisti viesojas raidījumā «Labrīt Latvija!»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

No pirmdienas, 15. februāra, līdz 26. februārim LTV1 raidījuma «Labrīt, Latvija!» skatītāji katru rītu plkst. 7.20 var novērtēt, kādi izskatās agri cēlušies «Eirovīzijas» nacionālās atlases dalībnieki, kas viesosies raidījumā, lai iepazīstinātu ar sevi un savu dziesmu, kas skanēs «Eirodziesmas 2010» finālā Ventspilī, 27. februārī, Ventspils teātra namā «Jūras vārti».

Šorīt raidījumā viesojās visai možie projekta «Konike» dalībnieki, bet jau rīt, 16. februārī, mūs gaidīs agrā tikšanās ar grupu «Triānas parks», trešdien studijā viesosies Dons, ceturtdien – grupa «PeR» un Mārtiņš Freimanis, bet nedēļas noslēguma raidījumā tiksimies ar grupu «H2O».

Jau zināms, ka nākamceturtdien, 25. februārī, studijā būs Kristīna Zaharova, bet piektdienas, 26. februāra rītā enerģijas poti visai Latvijai sniegs Aisha.

Kamēr nākamās nedēļas pirmajām trim dienām mūziķu viesošanās grafiks raidījumā «Labrīt, Latvija!» vēl tiek precizēts, jau tagad zināms, ka nedēļas vidū raidījums informēs jau par «Eirodziesmas 2010» fināla šova norisi, viesiem, kā arī gaidītiem un negaidītiem pārsteigumiem. 

Savukārt «Eirovīzijas» mājas lapā («eirovizija.lv») jau šobrīd iespējams iepazīt visus fināla dalībniekus, noskatoties LTV režisores Zitas Kaminskas veidotās videovizītkartes. Tās noskatoties, varam uzzināt, kā šobrīd jūtas konkursa dalībnieki, ko viņi domā par savām un konkurentu dziesmām, kā arī to, kurš no dalībniekiem būtu pelnījis uzvaru šīgada konkursā.

Latvijas Televīzija un Ventspils pilsēta aicina visus mūzikas un televīzijas šovu mīļotājus vēl paspēt iegādāties biļetes uz «Eirovīzijas» nacionālās atlases posma «Eirodziesma 2010» fināla koncertu un ģenerālmēģinājumu, kas 27. februārī notiks jaunatklātajā Ventspils teātra namā «Jūras vārti». Ģenerālmēģinājums sāksies plkst. 14.00, bet «Eirodziesmas 2010» fināla koncerts plkst. 21.00. Biļetes ir nopērkamas Biļešu servisa kasēs visā Latvijā un internetā. Esiet klātienē liecinieki emocionālākajam un intrigas bagātākajam konkursam Latvijas mūzikas dzīvē.

«Eirovīzijas» dziesmu konkursa uzticamais sadarbības partneris – Ventspils: pilsēta, kas šogad svin 720 gadu jubileju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu