Eirolīgas 1/4 finālā trīs sērijās vajadzēs vismaz četras spēles (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

ULEB Eirolīgas turnīrā pirmdienas vakarā sēriju trešajās spēlēs vēl neizdevās noskaidrot kādu no finālčetrinieka dalībniekiem.

Pēdējo divu gadu Eirolīgas čempioni Pireju «Olympiacos» savā laukumā ar 78:76 pieveica Madrides «Real», sērijā līdz trim uzvarām samazinot rezultāta starpību līdz 1-2.

Uzvarētāju labā 21 punktu guva Braients Danstons, 17 punktus pievienoja Vasilis Spanulis, bet pa 11 punktiem sakrāja Metjū Lodžeski un Brents Petvejs. «Real» komandā ar 19 punktiem izcēlās Serhio Rodrigess, 18 punktus guva Rūdijs Fernandess, bet 16 punkti bija Serhio Luļa kontā.

Atgādinām, ka sērijas pirmajos divos mačos Madridē laukuma saimnieki bija pārāki ar 88:71 un 82:77.

Telavivas «Maccabi Electra» savā laukumā ar 75:63 pārspēja Milānas «EA7 Emporio Jeans», sērijā izvirzoties vadībā ar 2-1.

Izraēlas kluba rindās 16 punktus guva Dāvids Blū, 15 punktus pievienoja Rikijs Hikmens, bet 14 punkti bija Aleksa Taijsa rēķinā. «Emporio Armani» labā 14 punktus guva Daniels Hekets, bet 12 punktus sakrāja Kīts Lengfords.

Atgādinām, ka pirmajās divās spēlēs Milānā uzvaras tika dalītas uz pusēm - pirmo maču ar 101:99 papildlaikā uzvarēja viesi, bet otrajā spēlē ar 91:77 pārāki bija laukuma saimnieki.

Tikmēr Atēnu «Panathinaikos» savās mājās ar 65:59 pieveica Maskavas CSKA, sērijā samazinot rezultāta starpību līdz 1-2.

«Panathinaikos» labā 13 punktus guva Stefans Lasme, bet desmit punktus sakrāja Zaks Raits. CSKA sastāvā ar 14 punktiem atzīmējās Sonijs Vīmss, bet desmit punktus pievienoja Vitālijs Fridzons.

Atgādinām, ka Maskavā sērijas pirmajā mačā CSKA uzvarēja ar 77:74 papildlaikā, bet otrajā spēlē svinēja panākumu ar 77:51.

Jāpiebilst, ka viena «Final Four» dalībniece jau ir zināma - svētdienas vakarā trešo uzvaru sērijā pret Stambulas «Galatasaray Liv Hospital» izcīnīja Spānijas komanda «FC Barcelona».

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu