Eirolīgas finālā «Real» pret «Olympiacos» (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

ULEB Eirolīgas «Final Four» turnīra finālā svētdien Londonā tiksies Madrides «Real» un Pireju «Olympiacos» basketbolisti.

Otrajā pusfināla mačā piektdienas vakarā Madrides «Real», pateicoties pēdējās ceturtdaļas spurtam, ar 74:67 uzvarēja citu Spānijas klubu «FC Barcelona Regal».

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 17 punktiem bija veterāns Felipe Reijess, bet 13 punktus pievienoja Serhio Luļs, bet 11 punkti bija Serhio Rodrigesa kontā. Tikmēr Barselonas kluba labā 19 punktus guva Marselinju, bet 18 punktus sakrāja Ante Tomičs.

Spēli labāk iesāka Barselonas komanda, kas pēc nospēlētām desmit minūtēm bija iekrājusi septiņu punktu pārsvaru (18:11), taču otrajā ceturtdaļā Madrides klubs spēja lauzt cīņas gaitu, uzvarēt ar 28:15 un lielajā pārtraukumā doties ar +6 (39:33).

Trešajā ceturtdaļā «FC Barcelona Regal» spēja radīt pavērsienu un pirms pēdējām desmit minūtēm iegūt trīs punktus pārsvaru (51:48), bet pēdējās ceturtdaļas ievadā Katalonijas klubam bija jau +9 (61:52). Tomēr pēdējās ceturtdaļas turpinājumā Madrides «Real» komanda veica 17:2 izrāvienu un pārņēma vadību (69:63), kuru izdevās nosargāt.

Atgādinām, ka pirmajā pusfināla spēlē piektdien Eirolīgas čempioni Pireju «Olympiacos» negaidīti pārliecinoši ar 69:52 uzvarēja Maskavas CSKA.

Spēle par trešo vietu sāksies svētdien, plkst. 19.00, bet finālmača sākums paredzēts svētdien, plkst. 22.00.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu