Eirolīgas finālā spēlēs arī «Maccabi Electra»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

ULEB Eirolīgas finālčetrinieka turnīra otrajā pusfinālā piektdienas vakarā Barselonā Telavivas «Maccabi Electra» ar 82:63 pieveica Madrides «Real» komandu.

«Maccabi Electra» rindās ar 19 punktiem izcēlās Čaks Eidsons, 16 punktus guva Sofoklis Šorcianitis, 14 punkti bija Gija Pnini kontā, bet 13 punktus sakrāja Džeremijs Pargo. «Real» komandas labā 17 punktus guva Ante Tomičs, bet 15 punktus pievienoja Felipe Reijess.

Maču labāk iesāka «Real» basketbolisti (4:0, 8:5), tomēr līdz pirmās ceturtdaļas beigām «Maccabi Electra» jau bija pārņēmusi vadību (14:12). Otrajā ceturtdaļā Izraēlas komanda turējās vadībā un neizšķirts uz tablo bija tikai vienreiz (24:24), bet lielajā pārtraukumā «Maccabi Electra» devās ar +3 (32:29).

Arī trešajā ceturtdaļā «Maccabi Electra» saglabāja pārsvaru, turklāt ceturtdaļas beigās tas sasniedza jau desmit punktus (53:43). Bet pēdējās ceturtdaļas sākumā Izraēlas klubs veica izšķirošo izrāvienu (11:2), panākot jau +17 (66:49).

Atgādinām, ka pirmajā pusfinālā piektdien Atēnu «Panathinaikos» ar 77:69 uzvarēja Sjēnas «Montepaschi».

Svētdien, plkst. 14.30 risināsies mačs par trešo vietu, bet plkst. 17.30 notiks turnīra finālspēle. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu