Eiropas čempionāta futbolā priekšvakarā liek «izveseļoties» slimnīcas pacientiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Aleksandrovskas slimnīcas pacienti Kijevā Eiropas čempionāta futbolā jeb «Euro 2012» priekšvakarā pēkšņi sākuši «izveseļoties», vēsta Krievijas mediji.

Slimnīcas galvenais ārsts Romāns Vasilišins paziņojis, ka čempionāta norises laikā tiks apkalpoti tikai viesi no Eiropas.

«31.maijā mūsu slimnīca pārstās uzņemt visus neatliekamos un plānveida pacientus, savukārt līdz 7.jūnijam jāizveseļojas visiem, kuri vēl vārgi,» ārstu citē ukraiņu telekanāls.

Tāpat ārsts norādījis, ka slimnīca vidēji diennaktī uzņem 150-200 pacientu, savukārt pašā slimnīcā vienlaikus var uzņemt 1200 pacientu. Ārsts arīdzan uzskata, ka Kijevas iedzīvotāji no tā necietīs, jo Ukrainas galvaspilsētā esot gana citu ārstniecības iestāžu.

Tiek vēstīts, ka šim lielajam notikumam slimnīcas pārstāvji sākuši gatavoties jau laikus - pusgadu studējuši angļu valodu un, lai atstātu labu iespaidu, pat sakārtos slimnīcu, lai pacientiem nav jāskatās uz veco veļu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu