Eirovīzijas dienesta romāns nāk gaismā: Producents atzīstas jūtās pret <i>Anmary</i>

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Jau vēstījām par uzvirmojušajām baumām par mūsu šī gada Eirovīzijas pārstāves Anmary un Eirovīzijas producenta Aigara Dinsberga dienesta romānu. Iepriekš Aigars nedz apstiprināja, nedz noliedza šīs runas, apgalvojot, ka tā esot žurnālistu interpretācija. Anmary to sauca par izdomājumu un noliedza romantisko saikni. Tomēr šī nedēļa vieš skaidrību, Dinsbregs žurnālam «Privātā Dzīve» atzīstas jūtās pret dziedātāju. 

«Mīlestība nav tavā varā. Tā atnāk, tā ir tevī, un citādāk tu nevari...» romantisks ir Dinsbergs (43) atklājot savas jūtas pret Anmary jeb Lindu Amantovu (32). 

«PDz» rīcībā esot informācija par Dinsberga sievai lūgto šķiršanos, tomēr komentēt šo versiju bijušais Eirovīzijas Latvijas projekta producents neesot vēlējies:  «Savas attiecības ar sievu  publiski nekomentēšu un atturēšos arī no tālākās rīcības izklāsta.»

Lindas un Aigara jūtas uzplaukušas šī gada februārī – Ventspilī. «PDz» vēsta, ka Aigara sieva Elita Dinsberga jau labu laiku esot informēta par vīra romantiskajām attiecībām ar dziedātāju, tomēr līdz pēdējam cerējusi, ka viņš spēšot pielikt punktu jūtās pāraugušajām darba attiecībām. Žurnālam Elita neesot vēlējusies komentēt radušos situāciju. 

Lūgta komentēt jauno pavērsienu – Aigara «nākšanu atklātībā» - Anmary kautrīgi teikusi, ka šajā reizē no komentāriem labāk atturēšoties.

Aigars uz «PDz» jautājumu, vai straujā atkāpšanās no amata esot saistīta ar briestošo ažiotāžu par viņa un Anmary attiecībām, teicis, ka spējot atdalīt privātās intereses no profesionālajām - atkāpšanās esot saistīta ar neizpildīto mērķi – iekļūt finālā.


 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu