«Ektornet» investē 1,17 miljonus eiro daudzdzīvokļu nama modernizācijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Ektornet Residential Latvia sācis gandrīz 6000 m2 plaša sešstāvu dzīvojamā nama modernizāciju Zaļenieku ielā 18, Ziepniekkalnā. Būvdarbu laikā tiks pārbūvēti un līdz pilnībā pabeigtai apdarei iekārtoti 43 dzīvokļi, kam veikts pilnīgs iekštelpu pārplānojums, portālu «Apollo» informēja Ingars Rudzītis, «Ektornet» mārketinga un komunikāciju vadītājs Baltijas valstīs.

Projekta mērķis ir radīt racionālus un rīdzinieku reālajām vajadzībām atbilstošus dzīvokļus, kā arī modernizēt namu un tā apkārtni - renovēt fasādi, noasfaltēt piebraucamo ceļu, labiekārtot pazemes garāžu, iežogot piemājas teritoriju un bērnu spēļlaukumu. Dzīvokļu iepriekšpārdošana tiks sākta jau septembrī, un modernizācijas darbi tiks pabeigti šī gada novembrī.

«Šajā namā veicam tipisku «trekno gadu» pārmērību likvidāciju. No jauna pārplānojam un izbūvējam visus dzīvokļus. Jaunie dzīvokļi būs daudz racionālāki un piemērotāki ne tikai tirgus pieprasījumam, bet arī jauno iedzīvotāju ērtībām. Piemēram - milzīgus divistabu dzīvokļus pārbūvējam par daudz mājīgākiem trīsistabu dzīvokļiem. Esam palielinājuši arī populāro četristabu dzīvokļu skaitu,» saka Andris Kovaļčuks, Ektornet Residential Latvia valdes priekšsēdētājs.

«Ņemot vērā Zaļenieku 18 lielisko atrašanās vietu, un faktu, ka dzīvokļi tiek būvēti no jauna un piedāvāti ar jau pilnībā pabeigtu iekšējo apdari, prognozēju lielu interesei par šo projektu,» noslēdz Andris Kovaļčuks.

Par Zaļenieku 18 namu

2009. gadā uzceltajā sešstāvu namā tiks piedāvāti 43 vienas, divu, trīs un četru istabu dzīvokļi ar pilnu iekšējo apdari un iebūvētu santehniku. To platības ir no 48 līdz 168 m2, katram dzīvoklim ir arī saulains balkons. Grīdas dzīvokļos būs klātas ar laminātu vai flīzēm, sienas krāsotas, ārdurvis izgatavotas no metāla. Automašīnas iedzīvotāji varēs atstāt pazemes vai virszemes stāvvietās. Tuvumā ir sabiedriskā transporta pieturvietas, Ziepniekkalna iepirkšanās centri un zaļais parks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu