«Ektornet» Purvciemā pārdevis septiņstāvu biroja ēku (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Nekustamo īpašumu uzņēmums «Ektornet» pārdevis jaunu septiņstāvu biroja ēku Gunāra Astras ielā 1C, Purvciemā. Īpašumu iegādājies uzņēmums SIA «Astras Biznesa Centrs», portālu «Apollo» informēja Līva Jēgere, «Ektornet» komunikācijas konsultante.

«Esam gandarīti par noslēgto darījumu - jaunajam biroja ēkas īpašniekam pabeidzot iekšējās apdares darbus, kvalitatīvais biroju telpu piedāvājums Rīgā palielināsies,» komentē «Ektornet» valdes priekšsēdētājs Andris Kovaļčuks.

Skaidrojot pieprasījuma palielināšanās iemeslus, Kovaļčuks norāda: «Līdzšinējā Latvijas ekonomikas straujā izaugsme optimistiskās prognozes par situāciju valstī iedrošinās uzņēmējus domāt par biznesa paplašināšanu, meklēt papildus darba rokas un arī lielākus birojus.» Pēc Ekonomikas ministrijas datiem nodarbināto skaits valstī ik gadu palielinās un 2014.gadā turpinās pieaugt. Tāpat jaunākie personālatlases kompāniju tirgus pētījumi liecina, ka teju katrs otrais uzņēmējs plāno šogad paplašināt komandu.

Darījums ietver 5165 m2 lielu zemes gabalu, uz kura atrodas ekspluatācijā nodota un pilnīgi jauna biroju ēka ar kopējo platību 11 486 m2. Ēkas izmantojamo telpu kopējā jeb lietderīgā platība ir 6840 m2. Tai ir 155 autostāvvietas, no tām 85 pazemes un 70 virszemes. Ēkā ir trīs lifti. Viena stāva vidējā platība ir apmēram 1050 m2 un tajā var izvietot gan atklāta plānojuma birojus, gan arī tos pārplānot un sadalīt. Visi ofisi ir ar pilnu apdari, ēka atrodas vietā ar attīstītu infrastruktūru un labu transporta satiksmi. Biroju centrs pēc koplietošanas telpu apdares un iekārtojuma, kā arī pēc izbūvētajām inženierkomunikācijām un nodrošinātajiem pakalpojumiem atbilst A klases biroju centru prasībām.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu