Elija Vuds noliedz sliktu izturēšanos pret dzīvniekiem «Hobita» aizkadrā (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu aktieris Elija Vuds paziņojis, ka pārmetumi par sliktu izturēšanos pret dzīvniekiem filmas «The Hobbit: An Unexpected Journey» («Hobits: negaidīts ceļojums») esot «apbēdinoši un absurdi».

Kā jau ziņots, šonedēļ fantāzijas filmas veidotāju nolīgtie dzīvnieku kopēji atklāja, ka gaidāmās triloģijas uzņemšanas laikā miruši 27 dzīvnieki. Kopēji norādīja, ka zirgi, kazas un vistas mitinājušās nepiemērotos apstākļos.

«Gredzenu pavēlnieka» un «Hobita» sēriju režisors Pīters Džeksons noraidīja pārmetumus, un nu viņam pievienojies arī Vuds, kurš «Gredzenu pavēlnieka» triloģijā atveido Frodo lomu.

«Tās ziņas ir absurdas. Godīgi sakot, tas bija ļoti apbēdinoši. Es pat neizlasīju pašu ziņu, bet gan tikai reakciju uz to,» viņš stāstīja slavenību tenku portālam TMZ. «Tas mani sāpināja, jo es neko tamlīdzīgu neredzēju, kad pats piedalījos filmēšanā. Visi darbinieki ļoti rūpējās par dzīvniekiem, kas redzami filmā.»

Vuds arī izteica aizdomas par dzīvnieku kopēju nolūkiem. «Laiks, kad šīs ziņas parādījās, runā pats par sevi. Filmas pirmizrāde notiks pēc nepilnas nedēļas,» viņš teica.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu