Elīna Doļģe: «Brokastīs, pusdienās un vakariņās ēdu kruasānus!» (57)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto.

Raidījuma «Mūsdienu Latvijas garša» producente Elīna Doļģe saspringtā dzīves ritma dēļ, dienā apēdot vien dažus kruasānus, vēsta žurnāls «Privātā dzīve».

Doļģe pašlaik esot ļoti aizņemta ar raidījuma otrās sezonas veidošanu un aktīvajās darba dienās grafiks esot tik ļoti saspringts, ka dažkārt neatliek pat laika ieturēt kārtīgas ēdienreizes. Tā vietā Doļģe izvēloties maiznīcā ceptus kruasānus.

«Kā par spīti, blakus manam darbam ir franču maiznīca! Tā brokastīs, pusdienās un vakariņās man ir kruasāni,» smejoties «PDz» atklāj Elīna.

Producente atzinusi, ka darbs pie raidījuma esot uzlabojis prasmes gatavot gardus ēdienus, tagad viņa uzdrošinoties gatavot arī dažādus saldos ēdienus un pat karameļu konfektes.

Pusdienojot dažādās ēdināšanas vietās, nu Doļģe ievērojot arī noderīgas nianses: «Ja ēdienkartē ir ļoti daudz ēdienu, iespējams, tas nebūs svaigs, sastāvdaļas būs jau iepriekš sagatavotas un ēdiens nebūs tik īpaši izsmalcināts.»

«Mūsdienu Latvijas garša» veidotāja piebildusi, ka raidījuma otrā sezona būšot ļoti interesanta, jo uzmanība tiks vērsta ne tikai uz Rīgas pavāru meistarību, bet arī uz pavārmākslas meistariem citviet Latvijā.

Komentāri (57)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu