Elita Patmalniece un Lolita Neimane tikušas pie apskaužama slaiduma (109)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Žurnālam «Kas Jauns» vairākas sabiedrībā zināmas dāmas atklājušas, kā viņām izdevies tikt pie apskaužama slaiduma.

Žurnālā redzamie foto atklāj, ka Elita Patmalniece un Lolita Neimane izskatās žilbinoši.

Abas sabiedrībā zināmās dāmas arī atklāj sava slaiduma noslēpumus.

Elita Patmalniece cīņu liekajiem kilogramiem pieteikusi pirms nepilniem diviem gadiem. Viņa aktīvi sportojusi, daudz gājusi kājām un ievērojusi tā saukto olbaltumvielu diētu. «Kas Jauns» rakstīta, ka sākumā gaidītā rezultāta nebija, liekais svars zuda pamazām, bet Elita negrasījās padoties.

Sākotnēji māksliniece zaudēja piecus kilogramus, bet pēdējā gada laikā kļuvusi vieglāka vēl par vairāk nekā desmit kilogramiem.

Elita peld, mājās vingro, daudz pārvietojas kājām, bet par diētu saka: «Principā jau varu ēst, cik vien sirds kāro, tikai noteiktus produktus. Drīkstu ēst vājpiena biezpienu, dārzeņus dažnedažādākos veidos, liesu gaļu un zivis, pat kūpinātas. Par vienu no maniem mīļākajiem našķiem kļuvis burkāns - to labprāt graužu vakaros».

Savukārt, Lolita Neimane žurnālam «Kas Jauns», saka, ka viņas profesija neļauj pieņemties svarā. Šovasar Lolita sapratusi, ka jāatbrīvojas no dažiem kilogramiem, tāpēc ir nepieciešama stingra apņemšanās bez atkāpēm.

Lolita Neimane saviem pacientiem neiesaka kādu konkrētu svara samazināšanas diētu, priekšroku dodot sabalansētam uzturam. Viņas slaiduma noslēpums - pirmkārt, dzert daudz ūdens - vismaz trīs litrus dienā. Iecienītāko produktu augšgalā ir vājpiena biezpiens ar dažādām piedevām, kefīrs paniņas, zivis un dažādas jūras veltes, arī no liesas gaļas dietoloģe neatsakās. Neiztrūkstoša ēdienreizes sastāvdaļa ir dārzeņi un zaļumi.

Lolita atzīst, ka viņas tievēšanas galvenā recepte ir samazinātas porcijas, nevis atteikšanās no kāda produkta.

Visiem, kuri vēlas novājēt, noderēs Lolitas Neimanes ieteikums regulāri svērties, jo tas palīdz motivācijai sasniegt mērķi.

Komentāri (109)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu