Eminems savācis 60 miljonus «man patīk» sociālajā tīklā «Facebook»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Reperis Eminems kļuvis par pirmo cilvēku, kura lapa sociālajā tīklā «Facebook» «patīk» vairāk nekā 60 miljoniem lietotāju.

Saskaņā ar aplikācijas «Page Data» informāciju Eminema konts ir piektais visvairāk «man patīk» atzīmju saņēmušais. Taču pirmajā četriniekā ierindojušies tikai interneta vietņu un «Facebook» aplikāciju konti.

Eminemam seko dziedātāja Riana, ar kuru tas ierakstījis hitu «Love the Way You Lie», savukārt saraksta septīto vietu ieņem animācijas seriāls «The Simpsons» («Simpsoni»). Pirmajā desmitniekā iekļuvuši arī mūziķi Šakira, «Lady Gaga» un Maikls Džeksons.

Pirmo divdesmitnieku lielākoties veido televīzijas seriālu un produktu konti, taču tajā iekļuvuši arī dziedātāji Džastins Bībers, Keitija Perija, «Akon» un «Lil Wayne».

Megana Foksa, kas spēlēja dziesmas «Love the Way You Lie» videoklipā, ir vienīgā pirmajā trīsdesmitniekā iekļuvusī aktrise, savukārt futbolisti Krištiānu un Ronaldu un Lionels Mesi ir vienīgi sportisti tajā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu