Emocionāls laiks

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Droši vien nekad agrāk mēs neesam saņēmuši tik daudz dažādu pamācību un padomu, kā dzīvot labāk, pareizāk, skaistāk. Nav nekāds brīnums, jo tik gara un pamatīga ziema nav pieredzēta vairāk nekā 100 gadu. Tomēr visām pamācībām internetā, žurnālos, arī tām, ko dod draugi un  paziņas, ir arī cits motīvs, un tā izskaidrojums nebūt nav tik romantisks kā bargā ziema.


 
Pavasara un auglīgās sezonas gaidas cilvēkam ir ne tikai instinktu līmenī kā jebkurai dzīvai būtnei un dabas daļai, tās ir arī emocionālas. Cilvēks ir saprātīga būtne un nekad neiemieg ziemas miegā, cilvēkam spēku dod ne tikai saules enerģija, bet arī pozitīvas emocijas. Mūsu ikdiena ir emocionāls ceļojums, kuru mēs organizējam tā, lai pēc iespējas vairāk pozitīvu emociju smeltos no cilvēku sabiedrības un vides, kurā dzīvojam un strādājam. Un šīs labās, slitās emocijas  mums nepieciešamas katru dienu.
 
Nav ko liegties! Iepirkšanās ir viena no šiem ikdienas priekiem! Iepirkšanās ir ne tikai praktisku vajadzību apmierināšana. Iespējams, tieši tāpēc pasaulē ir tik daudz tirdzniecības, modes un izklaides centru, lai iepirkšanās būtu patīkama pieredze un šī ikdienas nodarbe sniegtu īstu piepildījumu. Tāpēc iepirkšanās centrā „Rīga Plaza” veikali un izklaides iespējas ir apvienotas estētiskā un iespaidīgā kompleksā, kurā pietiek telpas katram pircējam, viņa izklaidei un emocijām.
 
Katram no mums ir kādas īpaši spilgtas atmiņas. Un neviens nenoliegs, ka šīs atmiņas ir īpašas tieši emocionālā pārdzīvojuma dēļ. Bieži vien ikdienā tiecoties pēc baudas un labsajūtas virsotnēm, mēs aizmirstam vienkāršu labsajūtu, vienkāršu prieku. Atbrīvoties, aizmirst par raizēm un ķibelēm, krītošām lāstekām, ziņu virsrakstiem, norobežoties no ārējās pasaules smaguma, šāda spēja ir patiesi nenovērtējama, kas atver durvis pasaulei, lai tā spētu mums dot to, ko vēlamies
 
Spēja sajust ir pieredze, ko papilnam varat gūt „Riga Plaza”. Mēs gribam, lai jūs justos brīvi, lai jūsu iepirkšanās vai izklaide nekļūtu par grūtu, nogurdinošu pienākumu. Katrs mūsdienu cilvēks ir piedzīvojis, kā milzīgs tirdzniecības centrs var izsūkt pēdējo enerģiju un nesniegt nekādu piepildījumu. „Riga Plaza” jau ar savu fasādi pierāda, ka nav tāds centrs. Tas nav viens no daudzajiem standartizētajiem lielveikaliem, kam nepiemīt nekā no cilvēcīgas emocionalitātes un saprātīguma. Ne velti „Riga Plaza” darbinieki runā par emocijām, jo mēs esam pārliecināti, ka gan pirkumi mūsu centrā, gan arī tur pavadītais laiks atšķirsies no tā, pie kā esat pieraduši. Ļaujiet sev justies tā, kā jums saka priekšā jūsu intuīcija un sirds, un tad noteikti jums būs vieta modes un izklaides centrā „Riga Plaza”.
 
Ļaujieties un jūs noteikti nevilsieties, jo emocijas var arī būt balva un piepildījums mūsu ikdienas gaitās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu