Entonijs: nevēlos atstāt «Knicks»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ņujorkas «Knicks» basketbolists Karmelo Entonijs sacījis, ka nevēlas tikt aizmainīts uz citu klubu, raksta «Sports.ru».

«Apollo» jau ziņoja, ka no «Knicks» galvenā trenera amata trešdien atkāpās galvenais treneris Maiks D'Antoni, bet par komandas pagaidu galveno treneri iecelts līdzšinējais D'Antoni palīgs Maiks Vudsons, kurš kādreiz bijis Atlantas «Hawks» galvenais treneris.

«Nē, nē, nē, tiksim skaidrībā šeit un tagad. Nezinu no kurienes parādījusies informācija, ka vēlos atstāt klubu. Visticamāk, tas ir kāds anonīms avots,» teica Entonijs.

«Esmu jau noguris no šiem anonīmajiem paziņojumiem, es negribu tikt aizmainīts. No kurienes ir parādījušās šādas ziņas? Ceru, ka šī bija pēdējā reize, kad kaut ko tādu dzirdu,» uzsvēra basketbolists, kurš piebilda, ka viņam un nu jau bijušajam kluba galvenajam trenerim savā starpā nesaskaņu nav.

«Starp mums nekad nav bijis konflikts, es viņu atbalstu par simts procentiem. Esmu šeit tikai vienu gadu, taču nekur nevēlos doties,» norādā Entonijs. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu