Es viņu mīlu, bet strīdos trauki šķīst

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/adamraasalhague/

Iepazinos pirms vairāk kā pusgada ar vienu vīrieti, viss sākumā bija vienkārši lieliski, es biju sajūsmā, viņš bija tas, ko es meklēju un nemaz nedomāju, ka tāds puisis pastāv! Bet...

Tā mēs lēnām sākām dzīvot kopā, sākās visādas ķibeles, pirmais, kas parādījās, bija «neprātīgā psihošana».

Sākumā šoks, bet viņš palūdza piedošanu, domāju, ka spēšu ar to sadzīvot, bet sapratu, ka tomēr es nespēju ar to tikt galā, jo mana pagātne ir bijusi ļoti sāpīga, un vēl ko tādu panest, tas vienkārši nav man! Bet tomēr es viņu mīlu, nespēju tā vienkārši izšķirties!

Mums abiem reti saskan domas, bieži strīdamies, ir bijis tā, ka mani kas nomoka, es cenšos viņam izstāstīt, bet tad sākas lieli, lieli kašķi. Pēdējo reizi pateicu, ka man nedaudz trūkst mīļuma. Viņš sāka bļaut uz mani, ka man nekas nav pietiekams, ka nekad nav labi utt.. Un tad sākās lielā psihošana. Tā kā nervi man maz atlikuši, es sāku raudāt, bet viņu tas kaitina vēl vairāk. Kad viss aiziet tik tālu, viņš grib «paraut vagu». Un es viņam skrienu pakaļ tik ļoti, kā dažs labs vīrietis to nedara! Es raudu, bet viņam pat negribas mani samīļot, viņš ir tik spītīgs, es vienmēr cenšos salabt, samīļoju, bet viņš atraida, pasaku ko mīļu, viņš nereaģē, nekas nepalīdz, zinu, ka citas sievietes ievelk gultā savu vīrieti, ka tas palīdz, bet manā gadījumā es viņu gultā nekad neievilkšu, kad viņš ir dusmīgs!

Kad esam salabuši, es palieku ļoti mīļa, es samīļoju viņu, pasaku komplimentus savam vīrietim, jo visi esam cilvēki un visiem tas patīk, bet, kad esmu tik mīļa, dodu bučas, viņu tas kaitina. Protams, viņš to nesaka, bet es to jūtu un redzu, ka pretim tādu mīļumu nesajūtu. Un tad, kad man reāli piebesī, es vienkārši uzvedos neitrāli. Tikai tad viņš saredz un jautā, kas man ir.

Ko man darīt, lai paradītu savam mīļotajam, ka mīlu viņu, lai kāds viņam raksturs, es vēlos būt kopā. Ko lai izdara tādu, lai viņš pamana manu skaistumu un izsaka man komplimentus? Kā lai nestrīdas?
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu