Esi palicis bez velosipēda? Policija meklē trīs velosipēdu īpašniekus (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Rīgas Brasas iecirkņa un Ķengaraga policisti meklē trīs velosipēdu īpašniekus.

Kā informē Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāvis Toms Sadovskis, divi no velosipēdiem tika atsavināti iespējamiem zagļiem, taču vēl viens velosipēds tika atrasts Ķengaragā pie Daugavas promenādes. Policija meklē velosipēdu likumīgos īpašniekus.

Šā gada 4.maijā Rīgas Ķengaraga iecirkņa apkalpojamā teritorijā tika atrasts bez uzraudzības atstāts bērnu divritenis sarkanā krāsā ar baltu sēdekli. Attēlā redzamā velosipēda likumīgos īpašniekus Ķengaraga iecirkņa darbinieki lūdz atsaukties, zvanot uz tālruņu numuriem: 27894318, 67086800 vai 110.

Savukārt aprīļa beigās Brasas iecirkņa darbinieki aizturēja divas agrāk jau redzeslokā nonākušas personas, kuras veda divus velosipēdus tramvajā. Tā kā vīrieši par velosipēdu izcelsmi nevarēja neko paskaidrot, velosipēdus iecirkņa darbinieki atsavināja pārbaudes veikšanai. Attēlā redzamo «Batavus» un «Trek» velosipēdu īpašniekus Brasas iecirkņa darbinieki lūdz atsaukties, zvanot uz tālruņu numuriem: 20269287, 67030630 vai 110.

Policija atgādina, ka svarīgi ir savu velosipēdu reģistrēt, jo tādā veidā nozagta divriteņa atrašanas gadījumā policistiem uzreiz ir iespējams noskaidrot divriteņa īpašnieku, kā arī saukt pie atbildības personu, kura veikusi zādzību. Velosipēdus var reģistrēt oficiālajā CSDD velosipēdu reģistrā.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu