Esmu šokā - sekss ilgst tikai dažas minūtes (307)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gideon van der Stelt, CC BY-NC-ND 2.0

Jautājumu [s:45240] uzdod kāda lasītāja:

Labdien! Dzīvoju kopā ar vīru jau 7 gadus. Viņam 37 gadi man 32 . Sākumā viss bija labi ,bet tagad jau kādus divus gadus Tas process mums ir tik īss..., ka man no Tā nekāda labuma vairs nav. Sekss mums ir regulārs un pat vairāk kā regulārs (2-3 reiz dienā). Vīrs beidz uzreiz kā tikko ienāk manī. Mēģinājām bez jebkādas priekšspēles, tādējādi cerot paildzināt procesu, bet bez rezultātiem. Vīram nezinot nesen pabiju ar citu vīrieti 28 gadi. Un dīvaini, bet atkal tas pats rezultāts, par kuru tas vīrietis bija ļoti sakaunējies pēc tam un diezgan šokēts, jo pēc viņa teiktā, viņam tā neesot bijis agrāk Vai tam ir kāds izskaidrojums?

Atbild: Arturs Šulcs, attiecību konsultants un pārmaiņu treneris

Pirmais, kas nāk prātā – vīrieši pēc iespējas ātrāk grib atstāt Tevi, Tavu ķermeni. Citiem vārdiem sakot, vīrietis padara darbiņu, un dodas prom. Zināmā mērā tas ir arī Tavs pasūtījums, Tava neapzinātā vēlme, lai tā notiek. Tev vajadzētu pārdomāt, kas ir tāds, kāpēc Tu vēlies vīriešus atstumt no sevis, sava ķermeņa. Kādi ir iespējamie iemesli. Viens no variantiem – vardarbības pieredze. Tas nenozīmē, ka kāds no šiem vīriešiem ir bijis vardarbīgs, bet kāds cits, kura nodarījums nav pilnībā pārdzīvots un aizmirsts. Varbūt ne pret vienu no šiem vīriešiem Tev nav tādas jūtas, kādas tu uzskati par pareizām. Nav arī nozīmes seksa kvantitātei. Varbūt ir pienācis laiks domāt par kvalitāti, apzināties, kā Tu gūsti orgasmu un vai to vispār gūsti. Ja Tu gūsti orgasmu saskarsmes laikā ar mīļoto cilvēku, tad ir vienalga, vai tas notiek divdesmit vai divu minūšu laikā. Varbūt jūs savās attiecībās esat pārāk iesīkstējuši, seksā valda vienveidība, līdz ar to vajadzētu padomāt par radošu pieeju procesam.

Komentāri (307)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu