Esmu stāvoklī!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Sveiki! Vēlos, lai jūs man palīdzētu. Man ir 17! Mums ar draugu bija dzimumattiecības, esmu stāvoklī! Taču vecākiem un draugam nevaru to pateikt. Vari palīdzēt?

Sveika! Te nu nelīdzēs tas, ka tev šķiet šausmīgi par to runāt. Jārunā būs, turklāt — jo ātrāk, jo labāk. Jāpieņem taču svarīgs lēmums — laist bērnu pasaulē vai tomēr izšķirties par abortu. Šā lēmuma pieņemšanā vissvarīgākais ir tavs viedoklis, bet, tā kā, šķiet, neesi vēl materiāli patstāvīga, arī vecāku domas ir ļoti svarīgas, jo viņu atbalsts — gan morālais, gan materiālais — tev būs nepieciešams. Skaidrs, ka viņi var tevi sākumā bārt un kritizēt, bet vēlāk, kad emocijas pāries, sāks domāt racionāli un būs tev liels atbalsts. Par draugu neesi uzrakstījusi, kāpēc viņam to nevari teikt — seksā taču piedalās divi, arī par sekām jādomā abiem! Ja jūsu attiecības ir sliktas vai esat šķīrušies, rēķinies, ka ar šo situāciju tev un taviem vecākiem būs jātiek galā bez viņa. Savukārt, ja esat patiesi tuvi, tev puisim tas noteikti jāpasaka.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu