Eštons Kačers varētu aizstāt Čārliju Šīnu seriālā «Divarpus vīri»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Viens no populārākajiem tvitera lietotājiem - Holivudas aktieris Eštons Kačers - trešdien devis mājienu, ka viņš varētu piebiedroties televīzijas tīkla CBS ienesīgākajam seriālam «Two and a Half Men» («Divarpus vīri»).

«Cik ir kvadrātsakne no 6,25?» savā tvitera ierakstā jautāja Kačers. «2,5 vīri,» nekavējoties atbildēja vairāki viņa sekotāji.

Vēl pirms Kačera ieraksta jau klīda baumas, ka viņam piedāvāts aizstāt Čārliju Šīnu situāciju komēdijā ar vienu no vislielākajiem reitingiem amerikāņu televīzijā.

Kā vēsta kino un televīzijas industrijas izdevums «The Hollywood Reporter», divi anonīmi avoti apstiprinājuši, ka Eštons ir jau tikpat kā noslēdzis līgumu ar kinokompāniju «Warner Bros.», kas producē seriālu, un televīzijas tīklu CBS. Eštona, «Warner Bros.» un CBS pārstāvji atteikušies komentēt šo informāciju.

Lai arī Eštonam piedāvātā summa nav zināma, saskaņā ar avotu sniegto informāciju aktierim «sola milzīgu honorāru», lai pierunātu viņu spēlēt seriālā.

Kā ziņots iepriekš, Šīnu no seriāla atlaida martā par «bīstami pašdestruktīvu uzvedību». Seriāla veidotāju advokāti skaidroja, ka viņš atlaists tāpēc, ka pēdējos mēnešos viņš regulāri nav spējis atcerēties savu tekstu, kavējis vai vispār nav ieradies uz mēģinājumiem, kā arī izteica komentārus, kas sagandēja darba attiecības. Televīzijas seriāla veidotāji arī uzsvēra, ka aktiera nekontrolētā alkohola un narkotiku lietošana apdraud viņa dzīvību.

Pirms pāris dienām Holivudas prese ziņoja, ka Šīna vieta piedāvāta britu aktierim Hjū Grantam, tomēr filmas «Bridget Jones's Diary» («Bridžitas Džonsas dienasgrāmata») zvaigzne no piedāvājuma atteicās. «Deadline Hollywood» ziņoja, ka Grantam par vienu seriāla epizodi piedāvāts vairāk nekā viens miljons ASV dolāru (488 000 latu), tikmēr ziņu aģentūras «Reuters» avots apgalvoja, ka apspriestā summa nav ne tuvu nosauktajai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu