[Ex] da Bass izdod dubulto singlu un izsludina remiksu konkursu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Pērn «Latvijas DJ Top 2010» apbalvošanas ceremonijā oficiāli par gada populārāko dīdžeju tika atzīts dīdžejs un producents – [Ex] da Bass («Illegal DJ Team Riga» / «EHR Party Service» / «Foam Kingdom») un jau apbalvošanas ceremonijā viņš solīja šī gada sākumā izdot dubulto radio singlu divās valodās. 

Tas brīdis nu ir klāt un [Ex] da Bass, kura pērnā gada kopdarbs ar pazīstamo britu dziedātāju Rita Campbell dziesmā «No More Lonely Nights» ir nominēts starp labākajiem deju mūzikas ierakstiem «Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvā 2010», Svētā Valentīna dienā – 14.februārī publicē jaunu ierakstu – «High On / Augšā, Lejā». Dziesmas autori un producenti ir Lotars Lodziņš, Jānis Kalve un pats [Ex] da Bass. Latviešu versijas teksta autors ir Guntars Račs.

Dziesmas angļu versiju iedziedājusi britu dziedātāja Džesika Palmer (Jessica Palmer), kuru producenti izvēlējās pateicoties viņas lieliskajam balss tembram. Džesika ir piedalījusies daudzos ierakstos, starp kuriem arī tādi, kas Lielbritānijā izdoti zem slavenā “Ministry Of Sound” leibla un daudziem citiem.

Latviešu versiju iedziedāt pieaicināta viena no aktuālākajām šī brīža balsīm Latvijā – Candy jeb Liene Candy, kura komentējot šo ierakstu stāsta: «Esmu priecīga, ka man bija iespēja sadarboties ar [Ex] da Bass. Man ir ļoti tuva viņa daiļrade un, manuprāt, viņš ir viens no vislabākajiem sava amata pratējiem Latvijā un ne tikai Latvijā. Dziesma «Augšā, Lejā» ir tīra klubu mūzikas dziesma. Sajutu viņu uzreiz un domāju, ka šai dziesmai būs labi panākumi. Ceru, ka šī nav vienīgā sadarbība mūsu starpā un mēs vēl sastrādāsimies. Novēlu dziesmai augstus reitingus un labus panākumus.»

Abas dziesmas digitālā formātā var iegādāties portālā «Doremi.lv», bet noklausīties - «djtop.lv/dj/ex-da-bass».

Uzmanību! Tiek izsludināts remiksu konkurss! Tajā piedalīties tiek aicināti tikai Latvijas, Lietuvas un Igaunijas producenti, tādejādi uzsverot, ka produkts radīts Baltijā. Remiksēt var pēc izvēles – dziesmas anglisko vai latvisko versiju. Pieci labākie remiksi katrā valodā tiks iekļauti atsevišķās digitāli nopērkamā izlasēs, bet absolūti labākā remiksa autors, savā īpašumā iegūs galveno balvu – dāvanu karti 150 eiro vērtībā no dīdžeju tehnikas veikala «Discomania» («discomania.lv»), kā arī tā samiksēšanu un māsterēšanu profesionālā ierakstu studijā!

ex@illegal.lv

ŠEIT

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu