F-1 pilots Peress pievienojas «Force India» (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Pirmās formulas (F-1) braucējs meksikānis Serhio Peress karjeru turpinās «Force India» komandā, vēsta čempionāta oficiālā mājaslapa internetā. 

Peress iepriekšējā sezonā pārstāvēja «McLaren» komandā, taču ar veiksmīgu sniegumu Meksikas autosportists neizcēlās, kā rezultātā pēc vienas sezonas abas puses pārtrauca sadarbību.

Iepriekš Peress divas sezonas pārstāvēja «Sauber», bet «McLaren» komandā nākamsezon brauks Kevins Magnusens no Dānijas.

Līdz ar to 23 gadus vecais Peress kļuvis par vācieša Niko Hilkenbergu komandas biedru, kurš arī pēc viena gada pārtraukuma nolēmis atgriezties «Force India».

«Force India», salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, pilnībā mainījusi tās pilotu sastāvu, jo pirms tam komandā brauca vācietis Andrians Zutils un Pols di Resta no Skotijas.

Peress iepriekšējā sezonā izcīnīja 49 punktus, kas braucēju kopvērtējumā viņam ļāva ieņemt 11. vietu. Tikmēr «Force India» Konstruktoru kausā tika pie 77 punktiem un sestās vietas 11 komandu konkurencē.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu