Fabrikanti gatavojas šīvakara izšķirošajam koncertam (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Pirms aptuveni 3 mēnešiem 12 jauni, radoši, talantīgi, muzikāli un dziedoši jaunieši uzsāka muzikālo sacensību realitātes šovā «Jaunā Talantu Fabrika». Fināls notiks jau šovakar un viņi ir gatavi pārsteigt. Šovs noslēgsies jau šovakar, taču visi septiņi līdz finālam nonākušie talanti ir pierādījuši, ka mūzika ir viņu dzīves sastāvdaļa. 

Dāvis skatītājiem apsolījis «spridzināt» un viņa izpildījumā dzirdēsim īstu rokenrolu. Dāvis atklāja, ka viņam ir vairākas idejas par to, ko darīt tālāk mūzikā: «Ir vairāki virzieni, kuros es zinu, ka gribu darboties. Elektroniskā mūzika, rokmūzika, noteikti, patīk arī tā brīvība, ko piedāvā džezs. Arī akustiskā mūzika.»

Edgars Gusts atklāja, ka viņa odziņa būšot vienkāršībā: «Mana odziņa varētu būt vienkāršība. Varbūt es nodziedāšu labi. Par to odziņu es domāju, ja odziņas nebūs, tad ar grupu vienkārši skaisti nodziedāšu.» Par nākotnes plāniem viņš saka, ka šovs viņam licis atklāt sevī to, kas patīk vislabāk: «Es gribētu paspēlēties ar ritmikām. Šis šovs ir nācis par labu, jo sapratu kāda ir mana mūzika. Gribas pašam pameklēt kādus interesantus akordus. Man ir mērķis iziet visiem džeza akordiem cauri un varbūt, kaut kas salīmēsies.»

Kristīne par savu dziesmas izvēli teica tā: «Es izvēlējos dziesmu, kas vairumam skatītāju droši vien sēž aknās, bet šī dziesma raksturo to romantisko.» Nākotnē Kristīne sola pārsteigumus: «Es negribu būt kā gaudojošs suns, es riskēšu un mēģināšu ko jaunu.»

Aminata šodien atklāja, ka savu fināla dziesmu izvēlējusies, jo tā viņai ļoti patīk un iedvesmo: «Priekšnesumu es iztēlojos tādu, kāds vēl nav bijis un tādu, kas mani raksturo. Es būtu priecīga, ja uzvarētu Edža, bet arī Pāvelam ir labs vokāls.» Aminata atzinās, ka ir vēl sava stila meklējumos, bet ir pārliecināta, ka tas noteikti nebūs roks vai metāls.

Pāvels atklāja, ka dziesmu, kuru gatavo finālam jau sen gribējis nodziedāt kādā no koncertiem: «Bet katru reizi, kad sāku viņu dziedāt, tur ir pārāk augstas notis, es nevarēju izdziedāt, jo man nebija pieredze. Bet tagad es no visa spēka cīnījos ar savām sajūtām un ceru, ka viss būs forši. Man jau tagad patīk kā pats dziedu.»

Elizabete atklāja, ka ļoti gribētu uzvarēt, tāpēc cer uz savu atbalstītāju palīdzību, bet, skatoties nākotnē, ir pārliecināta, ka viņai piemīt kāda īpaša «odziņa»: «Es jūtu, ka manī ir kaut kas tāds, kas nav citos, bet man vēl jāsaprot, kas tas ir. Iespējams, ka stils, kurā turpināšu sevi meklēt būs džezs.»

Ravita atklāja, ka savus sapņus jau ir piepildījusi atgriežoties šovā. Ravita ir pārliecināta, ka vislabāk viņai padodas izpildīt lēnas dziesmas, taču negrib, lai viņu uzskata tikai par balāžu dziedātāju.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu