Fabrikants Dāvis par lielāko ieguvumu šovā uzskata iepazīšanos ar Elizabeti (31)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Izredzes kļūt par Jaunās Talantu Fabrikas uzvarētāju ir visiem septiņiem šova dalībniekiem, taču paši fabrikanti kā vienu no līderiem izvirzījuši Dāvi, sakot, ka viņš būtu pelnījis uzvaru, jo ir īsts mūziķis, ar visu sirdi un dvēseli.

Jau no pirmās šova dienas Dāvis uz skatuves tika pieteikts kā cilvēks rokenrols. Viņš apsolījis finālā skatuvi «uzspridzināt» ar savu uzstāšanos: «Katrā koncertā mani piesaka kā cilvēku rokenrolu un, kurā gan vēl koncertā sevi parādīt kā cilvēku rokenrolu, ja ne fināla koncertā? Man neļāva pirotehniku nest uz skatuves, jo baidās, ka es te visu nosvilināšu, bet es saprotu, ka šis ir pēdējais koncerts, tāpēc jāiet uz visu banku. Un es pārsteigšu. Es esmu gatavs uzvarēt par visiem simts procentiem.»

Dāvis atzīst, ka arī pārējie ir pelnījuši uzvarēt un atklāja, ka, ja arī liktenis laimīgo zvaigzni nosūtīs kāda cita virzienā, viņš nejutīsies kā zaudētājs: «Es jau esmu uzvarējis, esmu ticis līdz finālam, cilvēki mani atbalstīja, un arī žūrija mani novērtēja. Es noteikti esmu uzvarējis šovu priekš sevis. Es noteikti neaiziešu no fināla kā zaudētājs, ja arī dabūšu pēdējo vietu.»

Talantīgais jauneklis atklāja, ka viņa lielākais ieguvums šovā ir tas, ka saticis Elizabeti: «Es te satiku Elizabeti un man tas daudz nozīmēja. Man kādus 2 gadus nav bijušas attiecības. Nav sanācis vispār. Un tagad ir tā ķīmija, ir tā sajūta, ka varētu būt ar šo cilvēku kopā. Viņa mani neierobežo, bet papildina. Kā liktenis lēmis, tā notiek. Varbūt visu laiku cerēju, ka atradīšu to īsto meiteni un hops, satiku šovā. Pirms šova man nebija nojausmas par šāda cilvēka eksistenci un, ja es nebūtu pieteicies šovam, es nebūtu viņu saticis.

Esmu daudz ieguvis arī vokāli mācoties pie Jolantas. Pat, ja izaugsme nav bijusi tik ļoti liela, tomēr zināšanas ir man prātā, es to apzinos un man ir instrumenti, lai sataisītu balss aparātu. Esmu ieguvis draugus, kontaktus. Protams, arī reklāmu, un tagad varbūt būs vieglāk tikt tālāk ar savām dziesmām, cilvēki par mani ir uzzinājuši. Bez «Fabrikas» es nevarētu parādīt to, ko es daru mūzikā, koncerti būs, un viss tikai sāksies.»

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu