<i>Facebook'ā</i> tiek aizliegta iespēja sadurt ar nazi draugus

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pieņemu, ka vairumam ir zināms «Facebook» — draugu analogs tikai pasaules mērogā. Tajā bija izveidota savdabīga aplikācija «Superpoke». «Superpoke» idejiski ir līdzīgs draugos uz īpašajām dienām dotajām iespējām «bučot», laizīt vai noklāt ar kādu citu ķermeņa sekrētu citus lietotājus. Tas ļāva cilvēkiem «nodarīt pāri» citiem «Facebook» iezemiešiem dažādos veidos. Diemžēl starp tiem bija iespēja arī durt ar nazi, un sabiedrība sāka protestēt pret «Superpoke».

deja «Superpoke» ir diezgan elementāra. Jo vairāk lietotājus tu «izdari» un jo vairāk viņi atspēlējas, jo vairāk tev atslēdzas jauni veidi kā «pabakstīt» citus. Taču, kad pēc naža dūriena, tu saņēmi ziņu, ka esi «shanked» (kas ir ielu cietumnieku slengā «iznažots»), cilvēki sāka protestēt. Iemesls ir tāds, ka viņiem likās aizskaroša šī opcija, jo kāds viņiem radinieks vai pazīstams cilvēks ir cietis no naža uzbrukuma reālajā dzīvē. Tāpēc aplikācijas autori «Slide» pieklājīgi aizvāca saduršanas opciju «Superpoke».

Šķ.Ērmais komentārs: jautrākais ir tas, ka iespert ar kāju, iesist ar dūri, iespert lecienā, izpļaukāt, sapliķēt dibenu, uzspļaut, tībegot gan laikam visiem ir pieņemami.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu