«Fanu reisa» vadītāju pulkam pievienojas «Astro’n’out» soliste un Fēlikss Ķiģelis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Mūzikas un izklaides pasākums ceļā – «Fanu reiss», šovasar ved uz «Bon Jovi», «Green Day», «Kings Of Leon», kā arī «Depeche Mode» un Robbie Williams koncertiem kaimiņvalstīs un Polijā, un brauciena laikā dalībniekus pavadīs Andris Kivičs, Fēlikss Ķiģelis, grupu «Astro’n’out» un «Gain Fast» dalībnieki un citi pazīstami mūziķi.

«Fanu reiss» jau vairākus gadus dod iespēju apmeklēt pasaulē pieprasītāko mākslinieku koncertus Eiropā, mūzikas faniem piedāvājot lielisku atpūtu ceļā populāru Latvijas personību pavadībā. Pēc dažām nedēļām – 19. jūnijā «Fanu reiss» dosies uz Polijas ziemeļu pilsētu Gdiņu, kur uzstāsies pasaules rokenrola zvaigznes «Bon Jovi». Šī būs otrā reize, kad «Fanu reiss» apmeklēs šīs grupas koncertu. Pasākumam ceļā pievienosies pašmāju rokeris Fēlikss Ķiģelis, lai brauciena laikā rūpētos par pozitīvu muzikālu atmosfēru. Tūlīt pēc «Bon Jovi» koncerta «Fanu reiss» dosies citā virzienā – uz Igauniju, lai klātienē baudītu pankroka leģendu «Green Day» uzstāšanos 25. jūnijā Tallinas Dziesmu svētku estrādē. Ceļā no Rīgas uz Tallinu dosies grupas «Double Faced Eels» solists un ģitārists Marka (Mārtiņš Gailītis) un ģitārists Reinis Straume, lai ar trakulīgām izdarībām izklaidētu «Green Day» fanus.

Jūlijā «Fanu reisa» galamērķu sarakstā – «Kings Of Leon» un «Depeche Mode» koncerti. Rokgrupa «Kings Of Leon» savas pasaules koncertturnejas ietvaros uzstāsies mūzikas festivālā «Heineken Open’er», kas Gdiņā norisinās jau vairāk nekā desmit gadus. «Fanu reiss» Polijā ieradīsies festivāla pēdējā dienā, kad apmeklētājiem būs iespēja vērot ne tikai «Kings Of Leon», bet arī alternatīvo grupu «Animal Collective» un «Crystal Fighters» šovus, uzstāsies arī grupas «Radiohead» ģitārista blakus projekts «Electric Counterpoint», kā arī laikmetīgās mūzikas leģenda Steve Reich un meiteņu mīlulis Devendra Banhart. «Fanu reisa» dalībniekiem uz Poliju līdzi dosies grupas «Astro’n’out» soliste Māra Upmane-Holšteina. Jūlija beigās «Fanu reiss» dosies Lietuvas galvaspilsētas virzienā – uz grupas «Depeche Mode» vienīgo koncertu Baltijā 29. jūlijā. Šajā «Fanu reisā» pavadoņi – grupas «Tumsa» vokālists Valters Frīdenbergs, kā arī mūzikas eksperts un dīdžejs Uldis Rudaks.

Fanu reisa vasaras braucienu sezona noslēgsies 20. augustā ar visu paaudžu iecienītā mūziķa Robija Viljamsa (Robbie Williams) koncertu, kas notiks Igaunijā kā mākslinieka vienīgā uzstāšanās Baltijas valstīs pasaules koncertturnejas ietvaros. Uz Robija Viljamsa uzstāšanos «Fanu reisa» pavadoņi būs mūziķis Andris Kivičs un bijušais grupas «Finx» dalībnieks Reinis Kazāks, kā arī par jautrības uzturēšanu rūpēsies mūziķis, jaunā Latvijas mūzikas projekta «Catalyst» dibinātājs, grupas «Gain Fast» solists Kaspars Zlidnis un bundzinieks Andžejs Grauds.

«Fanu reiss» ir izklaides pasākums ceļā, kas pulcē mūzikas cienītājus un nodrošina braucienu speciāli aprīkotos autobusos, uz atsevišķiem galamērķiem – ar ātrkuģi, ar aktivitātēm un kopīgu sadziedāšanos populāru mūziķu un mūzikas ekspertu pavadībā.

«Fanu reiss» apmeklējis «U2», «Lady Gaga», «AC/DC», «Bon Jovi» un citus koncertus visā Eiropā.

  • Biļetes uz «Fanu reisa» pasākumiem var rezervēt «fanureiss.lv» vai zvanot 1188. Biļešu skaits ierobežots.
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu