«FC Barcelona» par 26 miljoniem eiro iegādājas čīliešu uzbrucēju Sančesu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Iepriekšējo trīs sezonu Spānijas čempionvienība šī gada UEFA Čempionu līgas uzvarētāji «FC Barcelona» no Itālijas A sērijas kluba «Udinese» iegādājušies Čīles izlases uzbrucēju Aleksi Sančesu, paziņoja Spānijas kluba vadība.

«FC Barcelona» par uzbrucēju samaksāja 26 miljonus eiro (18,2 miljonus latu) un ar viņu noslēdza līgumu uz pieciem gadiem.

Ja Sančess gaidāmajās sezonās rādīs labu sniegumu, tad šī darījuma summa varētu pieaugt līdz pat 37,5 miljoniem eiro (26,3 miljoniem latu), jo tad «Udinese» saņems kompensācijas. Tāpat viņš kļuvis par pirmo Čīles spēlētāju, kurš spēlēs «FC Barcelona» sastāvā.

Kā ziņots, Sančesu savā īpašumā vēlējās iegūt arī Anglijas klubi «Manchester United» un «Manchester City», tomēr uzbrucējs paziņoja, ka spēlēs «FC Barcelona» vai paliks «Udinese» komandā.

Šonedēļ «FC Barcelona» galvenais treneris Hoseps Gvardiola atklāja, ka Sančess bija galvenais mērķis šajā starpsezonā. «Viņš ir ļoti jauns spēlētājs, kurš var spēlēt trīs uzbrucēja pozīcijās, kā arī ar lielu atdevi cīnās aizsardzībā. Cik man ir stāstījuši, viņš ir arī ļoti labs cilvēks.»

Aizvadītajā sezonā Sančess laukumā devās 31 Itālijas čempionāta spēlē, kurā izcēlās ar 12 vārtu guvumiem.

Tāpat «FC Barcelona» nepadosies cīņā par Anglijas komandas Londonas «Arsenal» pussargu Fransesku Fabregasu. Gvardiola uzskata, ka vēl ir pietiekami daudz laika, lai abas komandas varētu panākt vienošanos par Fabregasa pāreju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu