Februārī saglabājas pieprasījums pēc «Renault» automašīnām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijā 2011. gada februārī realizētas 76 «Renault» un deviņas «Dacia» automašīnas, «Apollo» informēja Juta Šteinerte, «Renault» pārstāvniecības Baltijā pārstāve.

Pieprasītākie modeļi no «Renault» bija jaunā Megane, jaunais Scenic un Trafic Fourgon. No «Dacia» piedāvātajiem modeļiem februārī populārākie bija Logan, Sandero un Duster modeļi.

2011. gada februārī Latvijā pārdotas 76 «Renault» automašīnas – 50 vieglās pasažieru un 26 komerctransporta modeļi. No pasažieru automašīnām arī februārī stabils pieprasījums saglabājies pēc jaunās «Renault» Megane – realizētas 40 vienības (salīdzinoši var minēt, ka janvārī pārdotas 34 šī modeļa automašīnas), bet interese bijusi arī par tādiem modeļiem kā jaunais Scenic, jaunais Kangoo un jaunā Thalia.

Februārī, salīdzinot ar šā gada janvāri, par 53% palielinājies pieprasījums pēc «Renault» komerctransporta modeļiem – kopā realizētas 26 vienības. Pieprasītākais «Renault» komerctransporta modelis februārī bija Trafic Fourgon, tomēr interese saglabājusies arī par jauno Kangoo Express, Trafic Passenger un jauno Master.

Arī 2011. gada februārī, līdzīgi kā janvārī, saglabājies stabils pieprasījums pēc «Dacia» modeļiem – kopā pārdotas deviņas vienības. Populārākais modelis – «Dacia» saimes jaunpienācējs Dacia Duster, tomēr vēl iegādāti arī tādi «Dacia» modeļi kā Logan un Sandero.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu