Federers un Nadals oficiāli apstiprinājuši dalību Monreālas «1000 Series» turnīrā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Šveices tenisists, ATP ranga līderis Rodžers Federers, kurš jūlijā kļuva par dvīņu tēvu, kā arī viņa sīvākais pretinieks Rafaels Nadals apstiprinājis savu dalību nākamnedēļ paredzētajā Monreālas «1000 Series» (iepriekš «Masters» sērijas) turnīrā, paziņoja turnīra organizētāji.

«Kad savā telefonā redzēju Šveices starptautisko kodu, mana sirds gandrīz apstājās,» pastāstīja turnīra direktors Eižens Lapjērs. «Mēs nenoliedzami esam patīkami satraukti par to, ka Monreālas turnīrā šogad piedalīsies 19 no 20 pasaules labākajiem tenisistiem.»

Jau ziņots, ka jūnijā Nadals veselības problēmu dēļ nolēma nepiedalīties Vimbldonas čempionātā. Viņa izstāšanās galvenais iemesls bija problēmas ar abiem ceļgaliem. Nadalu jau vairākus gadus moka ceļgalu saišu iekaisums jeb tendinīts, ko izraisījis viņa aktīvais spēles stils un biežā spēlēšana uz māla laukumiem. Kopš tā laika 23 gadus vecais tenisists nav piedalījies arī nevienā citā turnīrā.

Savukārt 28 gadus vecā Federera sieva Mirka 24.jūlijā pasaulē laida dvīņu meitenītes, tādēļ arī viņš vairāk nekā mēnesi pavadīja ārpus lielā tenisa.

«Pēdējo nedēļu laikā tomēr spēju atrast pietiekami daudz laika, lai patrenētos,» izteicās Federers. «Jāsaka, ka šobrīd jūtos enerģijas pilns un labā formā. Pēc ilgāka pārtraukuma atsākt spēlēšanu turnīros vienmēr ir dīvaini - šoreiz tās bija piecas nedēļas. Taču esmu priecīgs atkal atgriezties kortā.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu