Felpss vēl nedomā par atgriešanos peldēšanā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Slavenais amerikāņu peldētājs Maikls Felpss vēl nedomā par atgriešanos profesionālajā sportā, lai piedalītos 2016.gada Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs.

Kā ziņots, visu laiku titulētākais olimpietis Felpss par karjeras beigām paziņoja pēc pērn notikušās Londonas Olimpiādes. Savas karjeras laikā viņš tika pie 22 olimpiskajām godalgām.

«Nezinu, kas notiks tuvāko trīs gadu laikā, pat nezinu, kas notiks rīt,» medijiem izteicies Felpss. «Ja jutīšu, ka atgriežos peldēšanā, tā arī darīšu. To esmu teicis jau simtiem reižu. Taču šobrīd atgriezties negrasos.»

Jau vēstīts, ka novembrī Felpss iesaistījās ASV Antidopinga aģentūras antidopinga (USADA) programmā, kas atkal pastiprināja spekulācijas par sportista gaidāmo atgriešanos baseinā.

Turklāt peldētāja treneris Bobs Boumens atklājis, ka Felpsam vēl joprojām ir viss nepieciešamais, lai atgrieztos šī sporta veida virsotnē.

Pēdējos mēnešus Felpss trenējies pie Boumena, lai uzturētu sevi sportiskā formā.

Arī martā, apmeklējot «Laureus World Sports Awards» balvu pasniegšanas ceremoniju, Felpss uzsvēra, ka beidzis karjeru.

Kā ziņots, Londonas olimpiskajās spēlēs pērn Felpss izcīnīja četras zelta un divas sudraba medaļas. Karjeras laikā amerikānis tika pie 18 olimpiskajiem zeltiem, diviem sudrabiem un divām bronzas medaļām.

Felpss laboja padomju vieglatlētes Larisas Latiņinas rekordu, kura savu karjeru noslēdza ar 18 godalgām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu