«Ferrari» gatavojas Spānijā atvērt 100 miljonus eiro vērtu izklaides parku (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ferrari.com

Itāļu autoražotājs «Ferrari» Spānijā gatavojas atvērt 100 miljonus eiro vērtu izklaides parku, kas savas durvis varētu vērt jau 2016.gadā, ziņo Spānijas mediji.

Izklaides parkā būs gan piecu zvaigžņu viesnīca, gan amerikāņu kalniņi, sola autoražotājs. Plānots, ka parks tiks izveidots uz 75 tūkstošus kvadrātmetrus lielas teritorijas, kurā būs atrodami vairāki restorāni, atrakcijas, braukšanas stimulatori un luksusa viesnīca ar 250 numuriņiem.

Šis nebūs pirmais «Ferrari» izklaides parks pasaulē. 2010.gadā tāds jau tika uzbūvēts Abū Dabī. «Pēc lielajiem Abū Dabī «Ferrari World» panākumiem mēs esam saņēmuši neskaitāmus piedāvājumus attīstīt arī citus izklaides parkus,» sacīja autoražotāju pārstāve.

Abū Dabī izklaides parku ik gadus apmeklē četri miljoni viesu, aptuveni puse no viņiem ierodas no Spānijas, tieši tāpēc autoražotājs devis priekšroku šai valstij.

Spānija ir arī trešā tūristu apmeklētākā valsts pasaulē. To katru gadu apmeklē 60,6 miljoni tūristu. Spāniju apsteidz vienīgi Francija un ASV.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu