Fertovs gūst divus vārtus Ukrainas čempionāta spēlē (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas futbola izlases pussargs Aleksandrs Fertovs trešdien guva divus vārtus Ukrainas augstākās līgas spēlē, palīdzot Krimas reģiona komandai «Sevastopol» ar 4:0 (2:0) savā laukumā pārspēt vienu no sacensību pastarītēm Zaporožjes «Metallurg».

Fertovs sākotnēji 37.minūtē atklāja cīņas rezultātu, kad bija precīzs pretuzbrukumā, bet 65.minūtē viņš ar sitienu no 15 metriem panāca arī 3:0.

Fertovs kārtējo reizi laukumā pavadīja visas 90 minūtes.

Šīs sezonas gaitā futbolists sešās cīņās izcēlies ar trim vārtu guvumiem un vienu dzelteno kartīti.

Fertovs savai jaunajai komandai pievienojās janvāra beigās, noslēdzot līgumu uz diviem ar pusi gadiem. Tobrīd vietējā čempionātā vēl turpinājās ziemas pārtraukums, bet vēlāk tā atsākšanās valstī valdošās nestabilās situācijas dēļ tika pārcelta.

Jau vēstīts, ka Krimā bāzētie «Sevastopol» un «Tavria» klubu fani nākuši klajā ar piedāvājumu neaizvadīt Ukrainas čempionāta mačus šajā pussalā, jo tādējādi tiek apdraudēta atbalstītāju drošība. Tiek apgalvots, ka «Sevastopol» un «Tavria» līdz ar nākamo sezonu pievienosies Krievijas premjerlīgas čempionātam, tomēr pret šādu soli iebilst augstākās Eiropas futbola institūcijas.

Šīs sezonas augstākās līgas debitante «Sevastopol» Ukrainas čempionāta kopvērtējumā ar 28 punktiem 23 spēlēs pakāpusies jau uz desmito vietu 16 klubu konkurencē.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu